Timisoara

Nu las în urmă doar PET-uri

Nu las în urmă doar PET-uri

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
501

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 15 iunie 201712:00-20:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

PET-urile sunt singurele deșeuri din viața omului modern care nu se biodegradează vreodată. Trebuie ca fiecare persoană să conștientizeze că odată ce cumpară și termină o banală sticlă de suc, aceasta va continua să existe undeva pe Planeta aceasta. Gândiți-vă că fiecare sticlă pe care o aruncați la coșul de gunoi, asemeni unui cetățean model, își va schimba doar locația, poluând în continuare mediul alături de milioane altele într-o groapă de gunoi. Astfel, reciclarea PET-urilor nu este un moft, ci răspunsul adecvat la realitatea crudă la formarea căreia am contribuit.

Proiectul nostru ar putea fi descris cu acuratețe prin fraza de mai sus. Ce dorim noi să facem este să strângem 615 PET-uri, adică aproximativ 18 kg de sticle de plastic. Pentru a stimula răspunsul pozitiv al oamenilor la această activitate, ne-am hotărât să oferim un premiu simbolic oricui aduce o cantitate minimă, anume o plăntuță.

Cantitatea minimă pentru a primi o plăntuță este echivalentul a 12 L în PET-uri (12 sticle de 1L/ 6 sticle de 2L etc.)

Locatie: Parcul Poporului (Parcul Regina Maria)
Desfasurare: 12:00 - 20:00, 15 iunie 2017

Proiect finanțat prin programul YouthBank Timişoara, coordonat local de Fundația Comunitara Timișoara și la nivel național de Fundaţia pentru Implicarea Tinerilor [FIT] în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare [ARC].