Timisoara

Omul de Paie

Omul de Paie

Detalii

Social links
Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
215

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 20 iulie 201912:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Sâmbătă, 20 august, de la ora 12:00, iubitorii de artă vizuală, muzică și dans sunt așteptați să asiste la momente inedite în spațiul Galeriei Calpe (Strada Hector nr. 1, Bastion Theresia), la prima ediție a evenimentului, intitulat generic: „Omul de Paie”.

Pornind de la atașamentul și respectul pe care îl purtăm orașului nostru, a patrimoniului cultural - istoric timișorean și a dorinței de a reda treptat aura elegantă a urbei prin mici intervenții civice de reabilitare și curățare a spațiilor și clădirilor istorice, „Omul de Paie” este un eveniment dedicat în întregime artei, ca promotor al valorilor locale.

DJ Kuky, studenți ai Facultății de Arte și Design din Timișoara, Școala de dans Salsa Addicted și brandul de petreceri Call the Visionaries au răspuns cu promptitudine invitației noastre și, datorită lor, avem convingerea că vom reuși să distragem atenția publicului timișorean de la monotonia ecourilor cotidiene în detrimentul frumosului şi a satisfacției de a fi parte din publicul timișorean, chiar și pentru câteva ore.

Începând cu orele 14:00, arta vizuală fuzionează cu arta muzicală la Galeria Calpe. În urma colaborării dintre cafeneaua Klapka, Galeria Calpe și studenții Facultății de Arte și Design, coordonați de prof. asociat Cristian Graure, PhD., vor fi aduse în atenția publicului atât fotografii realizate de studenți, cât și o serie de proiecții de film experimental de scurt metraj ce vor putea fi admirate pe tot parcursul evenimentului „Omul de Paie”.

În cadrul expoziției vor fi prezente pe simezele galeriei lucrări de: Afloroae Robert, Bledea Benjamin, Chisaliță Marius, Farcaș Denisa, Graure Cristian, Huțanu Constantin, Manderseit Alexandru, Marincaș Bianca, Măciucă Alexandru, Măgureanu Diana, Miere (Rus) Cristina, Nicu Bianca, Pop (Aioanei) Iulia, Teodoru Gabriela, Vrăjitoru Valentin.

Începând cu orele 16:00, școala de dans „Salsa Addicted”, organizatorii festivalului SAF, considerat cel mai îndrăzneț festival de salsa din România, fiind apreciat și recunoscut și la nivel internațional, vor încânta privitorii cu mișcările lor de dans îndrăznețe și inconfundabile.

Începând cu orele 22:00 și continuând până la răsărit, publicul este invitat să petreacă alături deCall the Visionaries, alături de nume mari ale scenei de minimal techno, precum: Clovis, Body Parts Records - rezident al clubului berlinez „Club der Visionaere”-, Tulbure - TC Studio, Cuplet - și artistul local Bredoc - Call the Visionaries.

Accesul la petrecerea organizată după orele 22:00 de Call the Visionaries în cadrul evenimentului „Omul de Paie” va costa 30 de lei și este restricționat persoanelor a căror vârstă este sub 18 ani!

Vă așteptăm cu drag!