Timisoara

Pedalează informat, pedalează educat (ediția de iunie)

Pedalează informat, pedalează educat (ediția de iunie)

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 1 an si 1 zi
Vizualizari
464

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 26 iunie 201818:30-19:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Știm că evenimentele VpB i-au încurajat pe timișoreni să folosească din ce în ce mai mult bicicleta, numărul biciliștilor crescând de la an la an.
Și nu este un secret faptul că ne dorim să devenim cea mai frumoasă și puternică comunitate de bicicliști din România ca împreună să avem forța necesară să ne cerem și să ne apăram drepturile.

Dar pentru a ajunge acolo trebuie mai întâi să fim o comunitate informată și educată.
Acesta este unul dintre motivele pentru care începând cu luna decembrie 2017 am început să organizăm, periodic, VpB Community Meetups.

Marți, 26 iunie, de la ora 18.30, ne revedem cu Radu Mihai Jakab care o să ne spună care sunt cele mai recente modificări care vizează bicicliștii aduse legislației rutiere, un cod al bunelor maniere în trafic, cum să ne întreținem corect bicicleta și care sunt regulile nescrise din traficul local.
La eveniment o să fie prezent și un reprezentant al Polției Rutiere, așa că vă încurajăm să veniți pregătiți cu întrebări care să vă clarifice nelămuririle actuale.

Vă așteptăm cu mic cu mare!
Marți - 26 iunie
Ora 18.30
Hotel Timișoara, Sala Praga


Pentru buna desfășurare a evenimentului îi rugăm pe toți cei interesați să participe la eveniment să completeze acest formular:
https://goo.gl/forms/L8GyLX0uvAM66W2V2

Verde pentru Biciclete - cu și pentru comunitate!