Timisoara

Performanta si design atractiv intr-o singura masina - Modele Skoda second hand comercializate de Leasing Automobile

Performanta si design atractiv intr-o singura masina - Modele Skoda second hand comercializate de Leasing Automobile

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
512

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Marca Skoda se bucura de popularitate atat pe piata automobilistica din Romania, cat si la nivel european si mondial. Imbinand performanta, functionalitatea si o estetica armonioasa, autoturismele Skoda second hand vandute de Leasing Automobile reprezinta o alegere potrivita pentru clientii care doresc o masina spatioasa si echipata corespunzator, conform cerintelor actuale.

Recomandarile specialistilor Leasing Automobile pentru investitii corecte in materie de automobile

Achizitionarea unei masini reprezinta o investitie mare, ce trebuie sa se desfasoare fara graba, conform unui plan bine pus la punct, in functie de preferintele personale, necesitati si suma reala ce poate fi investita.

Specialistii Leasing Automobile le recomanda tuturor celor ce doresc sa achizitioneze o masina rulata o strategie ce poate fi utila, pentru a beneficia de o experienta placuta si pentru a obtine rezultatul dorit:

 • Stabiliti, inainte de orice cautare, bugetul de care dispuneti;
 • Nu va raportati la o singura marca, incercati sa luati in considerare mai multe marci si modele. Spre exemplu, categoria Skoda second hand existenta in parc auto LeasingAutomobile cuprinde diferite variante: break (Skoda Octavia, Skoda Superb), berlina (Skoda Octavia) si SUV-uri (Skoda Yeti);
 • Tineti cont de necesitatile reale de utilizare a autoturismului pe care il veti cumpara;
 • Luati in considerare optiunile financiare ajutatoare (leasing financiar, credit auto, schimburi auto);
 • Selectati criteriile precum anul de fabricatie, tipul de motorizare, consumul de combustibil, taxele anuale etc.

Skoda second hand de vanzare cu posibilitate de finantare prin LeasingAutomobile


Compania LeasingAutomobile ofera servicii complete pentru toti cei care solicita achizitionarea unei masini rulate. In afara de consultanta gratuita si prezentarea tuturor optiunilor disponibile, dealerul autorizat Leasing Automobile ofera diferite optiune de finantare, in functie de tipul clientilor solicitanti.

Astfel, persoanele fizice pot solicita un credit auto, in timp ce persoanele juridice pot beneficia de un plan de leasing personalizat. Pe langa aceste doua variante, compania promoveaza si schimburile auto (conform programului BuyBack) pentru soferii care doresc sa-si inlocuiasca masina cu un model mai avansat apartinand aceleiasi marci sau o marca diferita.

Conditiile de acordare pentru cele doua tipuri de finantare sunt stabilite de institutiile financiare specializate cu care colaboreaza Leasing Automobile, dupa cum urmeaza:

 • Avans: intre 15% si 50 %, cu care firma de leasing plateste masina rulata dealerului, suma care este deductibila sub forma ratelor periodice;
 • Contract incheiat pe o perioada de 1-5 ani, la sfarsitul caruia poate fi prelungit sau incheiat, utilizatorul devenind proprietar cu drepturi depline.
Consultantii LeasingAutomobile ofera un raspuns in maxim 24 ore de la solicitarea uneia dintre cele doua variante de finantare.

Programul BuyBack functioneaza astfel:

 • Clientii trimit catre LeasingAutomobile formularul completat (acesta este disponibil online) cu toate detaliile solicitate in campurile libere, impreuna cu pozele masinii;
 • Specialistii analizeaza datele trimise si estimeaza valoare pe care o pot oferi pentru masina respectiva;
 • In functie de modelul ales de clienti, consulantii LeasingAutomobile calculeaza diferenta de bani de care este nevoie pentru a achizitiona modelul selectat.

Toate modelele Skoda second hand au verificarile efectuate inainte de a fi puse spre vanzare. Autoturismele prezentate in catalogul online si in parcurile auto Leasing Automobile sunt insotite de un certificat de buna functionare, oferit de specialistii in diagnoza auto.

Puteti afla mai multe accesand website-ul companiei: leasingautomobile.ro sau telefonand reprezentantii unuia dintre cele doua parcuri auto: 0741414488 (Parc auto Galati), 0741414466 (Parc auto Arad)

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
 • 0726538389