Timisoara

Peste 325 Kg de dopuri donate de timisoreni pentru o cauza nobila

Detalii

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 4 ani si 1 saptamana
Vizualizari
444

Voteaza & Distribuie

Descriere

PESTE 325 KG DE DOPURI, DONATE DE TIMIȘORENI PENTRU O CAUZĂ NOBILĂ. CAMPANIA DE COLECTARE DE LA IULIUS MALL CONTINUĂ

Clienţii IULIUS MALL Timişoara s-au alăturat în număr foarte mare campaniei „Dopuri...pentru o cauză!!!” şi au demonstrat, încă o dată, că au suflet mare şi vor să îşi ajute semenii. Peste 190.000 de dopuri, cântărind 325 kg, au fost donate de timişoreni, în lunile septembrie şi octombrie, la centrul de colectare deschis în IULIUS MALL.

Cei 27 de saci cu dopuri vor fi reciclaţi, iar banii obţinuţi urmează să fie folosiţi pentru achiziţionarea unui scaun cu rotile special, în valoare de 2.800 de euro, destinat unei tinere de 18 ani, care suferă de numeroase afecţiuni.

Datorită receptivităţii publicului din Timişoara, campania de colectare va continua în IULIUS MALL până la finalul acestui an. Astfel, cei care doresc să ajute sunt aşteptaţi la centrul de colectare din IULIUS MALL, lângă Centrul Informaţional. Pentru îndeplinirea scopului acţiunii sociale sunt necesare 22 de tone de dopuri.

Inedita campanie a început în toamna anului 2012, când o altă tânără a fost sprijinită să achiziţioneze scaunul special de care avea nevoie.

Iniţiator şi coordonator campanie „Dopuri ... pentru o cauză!!!”:
dr. ing. STANA OCTAVIAN
Universitatea Politehnică Timişoara, Facultatea de Construcţii, Departamentul de Hidrotehnică
E-mail: soctavian20@yahoo.com
Tel: +40733048275