Timisoara

Petrecere de deschidere in spatiu nou la Carturesti Iulius Mall Timisoara

Petrecere de deschidere in spatiu nou la Carturesti Iulius Mall Timisoara

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
708

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 22 martie 201819:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Cărturești Iulius Mall | Petrecere de deschidere spațiu nou


Dragi iubitori de cărți, ceaiuri, muzici și dichis,
Din luna martie, librăria Cărturești se mută într-un spațiu nou, tot în incinta Iulius Mall, un spațiu special reamenajat pentru a găzdui o lume de povești acompaniată de muzică și lucruri frumoase, o librărie în care poți să petreci ore întregi și să faci timpul să stea în loc.
Noul Cărturești măsoară 550 mp și adăpostește peste 30.000 de titluri atent selecționate de carte, muzică și film, precum și un mix de ceaiuri, accesorii, papetărie și gadgeturi pentru cititori. Amenajarea noii librării este semnată de biroul de arhitectură Square One, care a realizat și conceptul altor spații Cărturești din București, Constanța, Brașov și Iași. Și în acest caz, accentul a fost pus pe crearea unui spațiu prietenos de interacțiune cu cartea și obiectele culturale.
Sărbătorim transformarea joi, 22 martie, de la ora 19:00, printr-o petrecere de deschidere, cu un concert acustic susținut de trupa EM, cu ceai înmiresmat și vin oferit de prietenii de la Petrovaselo. Am pregătit și daruri primilor 2000 de cititori care trec pragul librăriei. Aceștia își pot alege un cadou din selecția specială de cărți, albume de muzică, ceaiuri și filme.