Timisoara

Petrecere de Halloween la Gradinita P.P. Nr. 28

Petrecere de Halloween la Gradinita P.P. Nr. 28

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
830

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prichindeii de la grupa Mare B, „Albinuţele” s-au distrat cum au ştiut ei mai bine, în spiritul Halloween-ului, sărbătoarea de care se bucură micuţii de peste Ocean.
În data de 31.10.2013 (joi) a avut loc la Gradinita P.P. Nr. 28 din Timişoara, petrecerea de Hallowen. Cu ajutorul doamnelor educatoare, Gubandru Emina şi Magheţ Alina, ei au sculptat dovleci, au realizat girlande de fantome, au ajutat-o pe vrăjitoare să-şigăsească cartea cu vrăji şi, nu în ultimul rând, au dansat şi au cântat.
Pentru desfăşurarea acestor activităţi, ne-am bazat pe originalitatea şi imaginația părinţilor în ceea ce privește costumația copiilor, iar rezultatul a fost unul înfricoşător.
Astfel au început să intre în grădiniţa noastră vrăjitoare, dovlecei, Contele Dracula, scheleţi, pisici negre, piraţi dar şi-au făcut loc de asemenea şi Spiderman, Batman, prinţese şi tot felul de măşti şi costume. Iar după ce toată lumea a sosit şi după ce fiecare şi-a etalat costumaţia, s-a dat startul la distracţie! Dansul scheletului şi cântecul vrăjitoarelor au fost preferatele copiilor la concursul de dans, iar pentru ca sărbătoarea să fie completă, toţi copiii au plecat cu Trick or treat (obiceiul specific american de colindat).
După ce fiecare copil şi-a mâncat bombonica în forma de schelet sau dinţi de vampir, cei mici au adormit liniştiţi cu gândul la ziua minunată de Halloween pe care au petrecut-o în grădiniţă.
Iar pentru că ne dorim să facem din acest eveniment o tradiţie, vă anunţăm că la anul vom fi mai inventivi în decor şi mai surprinzători în distracţie.