Timisoara

Piata de ponturi iti ofera biletul zilei la pariuri sportive

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
785

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cele mai bune analize pentru pariuri sportive le gasesti pe www.piatadeponturi.ro acolo unde echipe de analisti supervizeaza constant toate evenimentele sportive pentru a obtine variante cat mai bune cu un confidence rate cu un bun factor multiplicator.

Scopul eforturilor analistilor de la Piata de Ponturi dupa intocmirea unor analize si argumentari pertinente, insotite de predictii interesante, indiferent de categoria sportiva, este obtinerea un nivel valoric al cotei finale exprimat in procente. Acestea pot fi consultate gratuit si ajuta la gestionarea individuala a resurselor financiare.

Pentru cei care prefera categoria Biletul Zilei, cei de la Piata de Ponturi prezinta articole zilnice cu variante, alaturi de analize si recomandari de pariere.Sunt avute in vedere o serie de combinatii de evenimente sportive, selectate de analistii site-ului. Sa observati si sansele individuale de castig care pleaca de la procente excelente, in baza cotelor primite si urmand principiul PICK&BET.

Toate eforturile celor de la Piata de Ponturi au in vedere explicarea unor modalitati de pariere pentru a elimina tendinta unora de a paria haotic, stiut fiind ca aceasta nu aduce castiguri pe termen lung. In acelasi timp, sfaturile si analizele echipei de specialisti de la Piata de Ponturi trebuie vazute si interpretate drept recomandari si mize sugerate, plecand in primul rand de la stabilirea realista a bugetului de pariere si avand control asupra mizelor folosite.

Recomandarile de pariere argmentate de echipa de la Piata de Ponturi „se recomanda” prin profiturile consistente cu care au fost incheiate ianuarie si februarie. Biletul Zilei este pregatit cu grija si are parte de analize si, evident, de recomandari din toate sporturile, precum si un bilant actualizat zilnic aflat mereu la dispozitia celor interesati. Acesta are la baza informatii amanuntite, respectiv cunoasterea formei fiecarui jucator si mai ales a celor care ar putea influenta in mod hotarator scorurile partidelor, respectiv a predictiilor elaborate de echipa de la Biletul Zilei.
In esenta, Biletul zilei este un parteneriat special in pariuri sportive care se adreseaza si celor care vor sa se implice mai ales in bilete de pariere cu factor multiplicator final crescut. Meciurile NBA ofera una dintre cele mai bune surse de inspiratie pentru analistii de la Piata de Ponturi.