Timisoara

Presa studenteasca timisoreana in dezbatere

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
512

Voteaza & Distribuie

Descriere

Presa studențească timișoreană în dezbatere

Universitatea Politehnica Timișoara și TeleUniversitatea organizează marți, 6 mai 2014, la Casa Politehnicii 2, Bd. Mihai Eminescu nr. 11, cu începere de la orele 14, o dezbatere pe tema „Importanța presei studențești”. Dintre subiectele ce urmează să fie aduse în discuție menționăm: rolul presei studențești în coagularea comunităților academice, respectiv importanța acesteia pentru consolidarea identității studenților și pentru dezvoltarea competențelor transversale utile în construirea unei cariere.

Întâlnirea este prilejuită de implinirea a 20 de ani de la inființarea postului de televiziune TeleUniversitatea Timișoara și aduce împreună conducerea Universității Politehnica, foștii rectori ai UPT care au sprijinit dezvoltarea TeleUniversității, foști și actuali colaboratori ai postului de televiziune, reprezentanți ai ONG-urilor studenților și cadre didactice implicate in dezvoltarea presei studențești.
Dorim să precizăm că aniversarea propriu-zisă a celor 20 de ani de activitate va avea loc în luna noiembrie a.c., în cadrul „Săptămânii Politehnicii”.