Timisoara

Produsele Neil Med in exclusivitate pe piata romaneasca

Produsele Neil Med in exclusivitate pe piata romaneasca

Detalii

Categorie
Tratamente - Operatii
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Vizualizari
1645

Voteaza & Distribuie

Descriere

Produsele Neil Med in exclusivitate pe piata romaneasca

Sinuzite.ro este unic importator si distribuitor al produselor NeilMed Pharmaceuticals pe piata romaneasca. Sunt parteneri ai unei companii de prestigiu din S.U.A, NeilMed Pharmaceuticals si scopul nostru este acela de a introduce pe piata din Romania Irigatorul nazal NeilMed Sinus Rinse, produs adresat atat adultilor cat si copiilor, destinat igienei nazale zilnice.

Irigatorul NeilMed Sinus Rinse asigura o ameliorare naturala a simptomelor in cazul alergiilor, racelilor, rinite, rinite alergice, sinuzite, astm utilizand remedii in exclusivitate naturale si de puritate peste 99%.

Compania noastra promoveaza si distribuie la nivel national produsele catre urmatoarele segmente de piata: farmacii, spitale, policlinici, cabinete medicale si persoane fizice.

Irigatorul nazal NeilMed Sinus Rinse este un produs unic pe piata noastra si cel mai bine vandut si recomandat produs din aceasta categorie pe piata din SUA, produsele Neil Med fiind recomandate si in permanenta pe stoc in SUA, Canada si Australia, in peste 40 de centre medicale universitare de elita.

Prin lansarea acestui produs, dorim sa aducem in atentia populatiei importanta igienei nazale, un subiect mai putin cunoscut, ca metoda de preventie, deoarece a preveni este mai usor decat a trata.

Filtre

Tip: Oferte, Tratamente