Timisoara

Profesionistii HR vor participa la Signal Connect

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 3 ani si 11 luni
Vizualizari
1272

Voteaza & Distribuie

Descriere

Peste 130 de profesionisti in resurse umane vor lua parte la conferinta Signal Connect

Conferinta Signal Connect va reuni in aceasta saptamana peste 130 de profesionisti in resurse umane la Sky Restaurant (22 octombrie) si City Business Centre (23 octombrie) din Timisoara care vor lua parte la prezentari, dezbateri si workshop-uri sustinute de HR Directori si HR Manageri din companii de renume din tara si din strainatate.
Prezentari si dezbateri legate de leadership, cultura organizationala, comunicare interna
8 speakeri de renume la nivel international si-au confirmat prezenta la eveniment precum: Alexandra Pegg (European HR Planning Manager Samsung Electronics), Katrina Collier (Social Media Recruiter, Director&Founder Winning Impression), Ioana Marcu (HR Director Orange), Monica Vijeu (Fondator TalentZone), Ioana Piper (HR Manager Supremia Grup), Sorin Faur (HR Coordinator pentru Europa de Est si Balcani BDO), Mirela Cretu (Kimball Electronics) si Alexandra Chivu (HR Director Elefant.ro). Evenimentul va fi moderat de Roxana Dobrescu, Senior HR Manager Romania&Moldova Avon.
Speakerii prezenti la eveniment vor include discutii legate de leadership, cultura organizationala comunicare interna sau engagement. Subiectele sunt incluse in tematica evenimentului Engaging Cultures care urmareste modul in care specialistii in resurse umane reusesc sa cladeasca relatii intre multiplele personalitati din cadrul companiilor.
Cooking show sustinut de castigatorul MasterChef Petru Buiuca
Prima zi a evenimentului, 22 octombrie, va avea loc la Sky Restaurant din Timisoara si va include un workshop si un debate adresate HR Managerilor si HR Directorilor. Participantii sunt invitati sa ia parte la show-ul culinar sustinut de Petru Buiuca, castigator Masterchef si Manager/Fondator Mad Kitchen, ridicand domeniul culinar la nivel de arta.
A doua zi a evenimentului va include prezentarile speakerilor din tara si din strainatate, iar conferinta va fi deschisa tuturor profesionistilor care activeaza in domeniul resurselor umane. Evenimentul va incepe la ora 08:30 cu inregistrarea participantilor si va avea loc la City Business Centre din Timisoara.
Conferinta Signal Connect aflata la cea de-a IIIa editie este dedicata exclusiv profesionistilor in resurse umane, iar evenimentul este organizat de Libero Events in parteneriat cu Signal Iduna. Libero Events este agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.