Timisoara

Proiect EduCaB

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 1 saptamana
Vizualizari
531

Voteaza & Distribuie

Descriere

România EduCaB

România EduCaB este o platformă interinstituţională, interdisciplinară, construită la nivel naţional cu scopul de a creşte capacitatea bibliotecilor publice din ţară de a răspunde nevoilor educaţionale şi de dezvoltare la nivel local. Peste 20 de organizaţii, grupuri informale, companii, ONG-uri, instituţii publice sunt implicate în implementarea conceptului EduCaB, printre care se numără: Biblioteca Naţională a României, Ipsos România, Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Centrul Român pentru Inovaţie în Dezvoltare Locală, NexT Cultural Society, Asociaţia „Tineri pentru Europa de Mâine”, START România, Rotaract Dolj şi Suceava, Asociaţia Culturală Ginger Group, Marketer Club, ARTI România, Bibliotecile Judeţene din Vâlcea, Dolj, Dâmboviţa, Suceava, Vaslui, Brăila, Teleorman, Timiş şi Cluj.
Biblioteca Județeană Timiș “Sorin Titel” în colaborare cu Agenția pentru Informarea și Dezvoltarea Organizațiilor Neguvernamentale (AID-ONG) implementează acest proiect în județul Timiș.

Biblioteca Județeană Timiș “Sorin Titel” a identificat necesitățile bibliotecilor publice (comunale și orășenești) din județul Timiș urmând sa lanseze apeluri către firme, instituții publice și organizații nonprofit, în spiritul responsabilității sociale și implicării comunitare, pentru strângerea de resurse care să vină în sprijinul bibliotecilor și comunităților locale.

Vă invităm să vă alăturați inițiativei noastre și să investim împreună în îmbogățirea fondului de carte din bibliotecile publice din județul Timiș, respectiv în refacerea mobilierului și a resurselor tehnice ale acestora (calculatoare, imprimante, sisteme audio-video, etc.).

La nivelul județului Timiș primim mesajele pe adresa timis@educab.org sau metodic@bjt.ro.

Detalii despre campanie în județul Timiș pe: https://www.facebook.com/Biblioteca-Judeteana-Timis-122456527797348/timeline/

Pentru detalii despre derularea proiectului la nivel national, vă rugăm să vizitați pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RomaniaEduCab sau să scrieți pe adresa: noi@educab.org .