Timisoara

Propaganda pentru sport de Ziua Europei

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
533

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Mii de timisoreni au ales sa petreaca prima zi de weekend la Muzeul Satului, unde autoritatile locale si judetene au deschis seria de manifestari dedicate Zilei Europei. In prezenta prefectului Mircea Bacala, a presedintelui Consiliului Judetean, Constantin Ostaficiuc, si a primarului Gheorghe Ciuhandu, tineri si adulti au raspuns invitatiei de a participa la expozitiile si intrecerile sportive pe care organizatorii le-au pregatit special pentru a marca aceasta zi importanta, desi in mod oficial ea este celebrata pe data de 9 mai. Galerie Foto:
Directia pentru Sport a Judetului Timis, in frunte cu directorul coordonator Adrian Diaconu, a pregatit cu aceasta ocazie o serie de activitati recreative pentru copii si adolescenti. Practicanti ai sportului la nivel profesionist sau doar ca amatori, participantii si-au etalat cunostintele in materie de volei, baschet, mini-fotbal si badminton. De asemenea, au avut loc si curse de cross pentru baieti si fete.
Cel mai asteptat moment a fost meciul de cricket dintre echipa studentilor indieni si cea a refugiatilor din Sri Lanka care locuiesc acum la Centrul de tranzit pentru refugiati din Timisoara.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro