Timisoara

RCM Timisoara s-a reunit cu ganduri mari: vrea campionatul si pastrarea Cupei

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
348

Voteaza & Distribuie

Descriere

Luni a sunat goarna reunirii pentru RCM Timișoara, echipă ce în ultimii ani a ținut stindardul sus în ceea ce privește performanțele pe plan național în acest sport special. Ca de obicei și în acest an, clubul își propune maximum, recucerirea titlului național și păstrarea Cupei României. Luni au avut loc două sesiuni de pregătire, una la sală și unul pe terenul Gheorghe Rășcanu.
Terenul greu a fost pe placul jucătorilor timișoreni, care timp de peste o oră s-au „dezmorțit” cu multă voie bună. „De mâine (azi) începem testele fizice la teren și la sala de forță. Astăzi (ieri) am făcut examenul compoziției coporale. O bună parte din băieți au rămas în parametri în care doream să rămână. Nu au întrecut măsura pe perioada sărbătorilor”, a explicat preparatorul fizic Bogdan Almăjan.
De săptămâna viitoare, echipa va intra într-o altă etapă cea a pregătirii centralizate. banatul rămâne opțiunea pentru această perioadă grea, dar valea lui Liman, destinația din ultimii ani este schimbată cu Băile Herculane. ”Teoretic, ne dorim un teren foarte bun, nu mocirlos, și nu zăpadă, pentru ca antrenamentele să fie cât mai aproape de intensitatea de joc În cantonament vom alterna pregătirea fizică cu cea tactică, teambuildingul și stabilirea tururor protocoalelor și a codului de conduită pentru noul sezon”, a mai spus Almăjan.
În altă ordine de idei, suspendarea rugbystului Vasile Rus, de la RCM Timişoara, a fost redusă de la 10 luni la 4 etape. Decizia a fost luată de Comisia de Apel a Federaţiei Române de Rugby, în urma demersurilor făcute de clubul timişorean. Vasile Rus primise respectiva sancţiune pentru injurii la adresa arbitrului Vlad Iordăchescu în finala Cupei României. Teoretic, Rus are acum și șansa de a prinde naționala, jucătorul demonstrând de multe ori că poate apăra cu mândrie tricolorul.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro