Timisoara

Rhythm of the Dance

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 3 saptamani
Vizualizari
1083

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 30 aprilie 201519:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Mega-show irlandez la Timișoara

Cel mai important eveniment coregrafic al anului îi va aduce la Timișoara pe campionii mondiali ai dansurilor irlandeze, într-un mega-show vizionat de 5 milioane de spectatori din peste 50 de țări.

Rhythm Of The Dance este un poem epic ce recompune coregrafic călătoria celților de-a lungul timpului. Magia dansului și a muzicii vă va purta într-o călătorie fascinantă, în peisaje superbe din Irlanda. Prin povești inspirate de legendele și miturilor celților și ale druizilor, spectacolul spune că oamenii își pot făuri singuri destinul când sunt uniți. Este un show în care arta dansului, măiestria muzicii, imaginația și talentul impresionant al dansatorilor se îmbină perfect cu cele mai performante efecte de sunet și lumină. Un spectacol fascinant susținut de trei tenori, un band tradițional irlandez și 20 de dansatori.

Încă de la înființare, în 1999, Compania Națională de Dansuri a Irlandei, care interpretează Rhythm of the Dance, condusă de Mark C. Tynan, a strâns în jurul său milioane de fani și a susținut turnee pe tot mapamondul, în Suedia, Belgia, Italia, Germania, Luxemburg, Austria, Turcia, India, Thailanda, Australia, Norvegia, Danemarca, Olanda, Franta, Elveția, Iugoslavia, Portugalia, Taiwan, Malayesia, SUA, Egipt, Polonia, Rusia, Ucraina, Lithuania, Grecia, China, Singapore, Dubai, Argentina, Siberia.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta