Timisoara

Scaune-unicat si proiecte de amenajare intr-o expozitie a studentilor-arhitecti

Detalii expozitie

Categorie
Expozitii
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Vizualizari
873

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 5 decembrie 201314:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare expozitie

Scaune-unicat si proiecte de amenajare într-o expoziție a studenților-arhitecți
În cadrul unui parteneriat între Facultatea de Arhitectură a Universității Politehnica Timișoara și Facultatea de Arte a Universității de Vest s-au inițiat mai multe programe de schimburi academice și culturale, printre care: proiecte de amenajări ale acceselor în Facultatea de Arte și Facultățile U.P.T., expunerea, în custodie, a lucrărilor de artă ale studenților de la Arte, expoziții reciproce ale studenților celor două facultăți și alte activități comune cerute de realitatea timișoreană.

În acest context, joi, 5 decembrie 2013, la ora 14, se va vernisa în sala de expoziții a Facultății de Arte (str. Oituz nr.4) un eveniment care prezintă 25 de variante de reamenajare a holului de acces în facultate și exerciții de mic mobilier ale studenților anului V și III Amenajări Interioare.

Este singurul exercițiu de transpunere în practică a unui proiect teoretic din cadrul Facultății de Arhitectură. Vor fi expuse peste 15 variante de scaune cu design unicat, conceput de studenți, și executate tot de ei, din materiale diferite și cu rezolvări inedite și surprinzătoare.

Variantele de amenajare a holului vor fi supuse votului membrilor Facultății de Arte, urmând să se aleagă soluția care va fi pusă în practică.

Parteneriatul care va continua și cu alte activități comune este coordonat de decanul Facultății de Arte, Vică Tilă Adorian, și arh. Mihai-Corneliu Donici.

Vă așteptăm, cu prietenie, la vernisajul acestei interesante și inedite expoziții studențești!

Filtre expozitie

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta