Timisoara

Scoala maestrilor si maestriilor

SCOALA MAESTRILOR SI MAESTRIILOR,

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Vizualizari
718

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Ovidiu Victor Cosbuc, este profesorde stiinte orientale si cercetator la Unversitatea Pontificala din Roma, antropolog si explorator. A efectuat expeditii in India, Himalaya, Nepal, America Centrala si de Sud, Drumul Incasilor. Preda Schimbarea Paradigmei si tine conferinte si cursuri pe aceasta tema. A fondat Scoala Maestrilor si a Maestriilor.

Cerceteaza calea cea mai eficienta a regasirii sursei si a recuperarii puterii interioare. A predat la Universitatea din Florenta, Italia si a lucrat impreuna cu tibetanii la reansamblarea Codului Ancestral al Umanitatii. A lucrat in Biblioteca Vatican si in catacombele Romei si a semnat documentul ONU, Prima Pace Mondiala, Milano 1998. A creat documentele: Chemarea Stabunilor si Revolutionarea Sistemelor.

Vineri, 17 aprilie ora 19, va sustine in Timisoara, la facultatea IOAN SLAVICI conferinta (intrarea gratuita) cu tema „SCHIMBAREA PARADIGMEI IN VIITORUL UMANITATII”, iar sambata si duminica – 18 si 19 aprilie – va incepe cursul (modul 0) despre SCOALA MAESTRILOR SI MAESTRIILOR, care va avea 13 module.