Timisoara

Secretul Fericirii

Secretul Fericirii

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 9 luni si 1 ora
Vizualizari
139

Voteaza & Distribuie

Descriere

Vreți să aflați ”Secretul fericirii”?. Ocazia perfectă vine în 16 martie 2018, de la ora 20:00 , când acest spectacol va avea prima reprezentație din acest an în Sala Operei Naționale Române Timișoara.

”Fericirea e în noi... N-avem nevoie de nimic să fim fericiți... Trebuie doar să ne eliberăm de imediat, să întelegem că armonia este starea naturală a ființei... Să ne reconectăm la ritmul planetei care... Te-ai enervat deja? Așa ar fi normal.
Știi totul despre stereotipuri, despre metafore inutile care ascund lipsa de conținut, despre întâmplări previzibile, sensul închipuit al vieții și secretul comercial/infantil al fericirii? Sigur că știi. N-ai încotro.
Acum, încearca să uiți... Să uiți tot ce știi despre stereotipuri, metafore, secrete... Ai uitat? Bun. Mai uită (-te) o dată! Secretul fericirii este un spectacol centrat pe jocul actorilor și povestea pe care o construiesc împreuna. O poveste actuală despre cum ne trăim iubirile și relațiile, inteligentă și savuroasă, cu răsturnări de situație și hohote generoase de râs”. O spun chiar protagoniștii spectacolului, actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu și Dan Bordeianu.
”Spectacolul abundă in replici bune, pline de umor, așa că vei râde mult. Autorul te amăgeste cu o comedie spumoasă și apoi te execută grațios. Pentru că gluma virează brusc în dramă și apoi spre tragedie. Și, așa cum le stă bine scriitorilor abili, Alex Popa ți-a dat numeroase indicii pentru a înțelege ce se întâmplă cu adevărat. Chiar cu o insistență obositoare, privind în urmă. Numai că tu te distrai asa de bine, încât nici prin cap nu ți-a trecut să le iei in seamă”, avertizează Vlad Zamfirescu, autorul montării.
În funcție de loc, biletele costă 80 lei sau 60 lei și se găsesc la Agenția Operei.