Timisoara

Seminar de prezentare a cursului Lucrator in comert

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
952

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Fundația Școala de Afaceri și Meserii Timișoara (www.fsam.ro) în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș (www.timis.anofm.ro) derulează proiectul de tip grant Măsuri active de ocupare pentru 260 persoane inactive, în căutarea unui loc de muncă, șomeri, inclusiv șomeri de lungă durată din Regiunea Vest, Județul Timiș. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Investește în Oameni!, și este prevăzut să se deruleze la nivel local, în perioada Martie 2014 – Iulie 2015.

Obiectivul general al proiectului vizează creșterea nivelului ocupabilității, adaptabilității și mobilității pe piața muncii pentru 260 persoane inactive, persoane în căutarea unui loc de muncă și șomeri, printr-un program integrat de măsuri de ocupare. Efectul pe termen mediu urmărește implementarea unor metode inovative și integrate de identificare, informare, evaluare, consiliere, formare profesională, mediere și plasare pentru persoane inactive, șomeri, șomeri de lunga durată; creșterea numărului de persoane provenite din grupuri vulnerabile angajate.

În data de 12.02.2015 ora 11:00, laPrimaria Comunei GIERA, str. Principală nr. 192, va avea loc seminarul de informare/conștientizare nr. 4, de prezentare a cursului Lucrător în comerț. Cursul durează 360 ore, pe durata a 10 săptămâni, participarea fiind gratuită pentru persoane inactive, șomeri, inlusiv șomeri de lungă durată. Cursul este acreditat ANC și veti primi diploma de calificare Lucrător în comerț. Persoanele care vor finaliza cursul si vor fi certificate, vor primi subvenție de participare.

Veți beneficia și de: informare și consiliere profesională individuală, module de instruire pentru construirea de abilități transversale, mediere și plasare pe piața muncii.

Alte informații și înscrieri:
Andrei Cocârlă – 0741533979
Gentleman Solutions