Timisoara

Spatiu comercial de inchiriat

Detalii spatiu comercial

Adresa
Timisoara, Calea Buziasului
Telefon
0720900570
Categorie
Anunturi spatii comerciale / birouri
Modificat
acum 6 ani si 2 saptamani
Vizualizari
2980

Voteaza & Distribuie

Prezentare spatiu comercial

Spatiu comercial de inchiriat in Timisoara - Calea Buziasului
Spatiul pe care vi-l prezentam are o suprafata utila de 320 mp. Este construita pe structura metalica si este alcatuit din stalpi si grinzi.Inchiderile perimetrale, inclusiv acoperisul fiind din panouri sandwich cu grosimea de 6 cm.
Spatiul de depozitare are 160 mp si 160 mp birouri. Inaltimea utila la streasina de 6 ml iar la coama de 7 ml. Pentru spatiu de depozitare accesul se face printr o usa industriala inalta de 4 m, actionat manual. Accesul catre spatiul de birouri se face din strada In interiorul spatiului exista un grup sanitar dublu, Pardoseala in hala este realizata din beton armat elicopterizat rezistenta la greutati industriale. Iluminatul in hala se face atat natural datorita luminatoarelor amplasate in acoperis, dar si artificial cu ajutorul lampilor electrice instalate pe tavan. Pardoseala in birouri este din gresie aplicata peste placa de beton.
Spatiul de birouri dispune de ferestre mari din termopan care permit patrunderea luminii naturale pe toata durata zilei.Proprietatea dispune de toate utilitatile, inclusiv de curent electric de 380 V.
De asemenea este racordata la reteaua de gaz si dispune de incalzire proprie, si instalatie de climatizare. Telefon contact 0720900570

Filtre spatiu comercial

Zone din Timisoara: Ciarda Rosie