Timisoara

Specialist internațional în user experience la Timișoara

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 1 luna
Vizualizari
447

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 mai 2017

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Specialist internațional în user experience laTimișoara

Compania americană 3Pillar Global, cu birouri în Timișoara și Cluj-Napoca, organizează joi 18 mai un curs avansat în user experience și crearea de produse software adresat specialiștilor în IT, design și UX din Timișoara și regiune.
Cursul, care se va desfășura în Mansarda Facultății de Arte, se adresează profesioniștilor în experiența utilizatorilor (UX) care doresc să își îmbunătățească abilitățile. Invitatul special al evenimentului este Sanjay Nayar, Vice Președinte de Management al Produsului la Decision Lens, o companie de software specializată în identificarea, prioritizarea, analiza și măsurarea randamentului investițiilor, proiectelor și resurselor. Sanjay va vorbi despre Rolul produsului și experienței utilizatorilor în dezvoltarea programelor software. Cursul este o oportunitate unică de a învăța într-un mod aplicat diverse aspecte precum, modul în care se ajunge de la o idee la un produs software, cum interacționează managerii de produs, designerii și inginerii în cadrul acestui process, concepte de prioritizare și definire a cerințelor, cum să găsești cele mai bune soluții pentru provocările de ordin tehnic, cum să promovezi noi caracteristici ale produselor, modul în care trebuie luat feedbackul de la utilizatori.
Evenimentul va fi continuat de un panel de discuții format din Sanjay Nayar, Mircea Gui – UX Designer la 3Pillar Global Romania și Daniel Markovits, Associate Product Manager în cadrul companiei.De altfel, cei doi specialiști, Mircea Gui și Daniel Markovits, vor susține un workshop aplicat de design care va implica elemente de creativitate spontană.
Sanjay Nayar este un specialist international în managementul de produs. Conduce procesele, stabilește strategiile și prioritizează activitățile de cercetare, design, experiența utilizatorului. De asemenea este responsabil de definirea, conceptualizarea, dezvoltarea și lansarea produselor software.

Despre 3Pillar Global

3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizație globală cu operațiuni pe trei continente și 600 de angajați. Cifra de afaceri a companiei a depășit 30 milioane de dolari anul trecut. Cu peste 300 de angajați și managementul operațional în România, 3Pillar Global Romania are o importanță strategică pe harta globală a organizației. Experții IT 3Pillar Global Romania îmbină gândirea de business și expertiza tehnică în tehnologii de ultimă generație, cu aplicabilitate în mobile computing, cloud și big data, pentru a dezvolta produse solicitate de clienți de top din media și entertainment, informare, sănătate și financiar, printre care: PBS, televiziunea publică din SUA, CARFAX, lider în furnizarea de informații sau Equinox.