Timisoara

Tanara Timisoara Culturala

Eveniment de excepție la Timișoara: balerinii ruși au făcut spectacol pe gheață la Sala Olimpia. GALERIE FOTO

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
623

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT) in parteneriat cu Organizatia pentru Educatia Noua (OpEN) organizeaza in perioada urmatoare proiectul Tanara Timisoara Culturala (proiect finantat de Primaria Municipiului Timisoara). Scopul proiectului este acela de a promova tinerele talente din Timisoara (elevi, studenti sau absolventi).
In perioada 18-27 noiembrie acestia sunt incurajati sa se inscrie, aplicand cu 3 imagini ale unor picturi personale, pe orice tema, la linkul disponibil pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/cta.fitt sau la adresa de e-mail cta@fitt.ro.

Se va realiza, de asemenea, cresterea patrimoniului cultural al Timisoarei – in prima instanta, minim 20 opere vor fi utilizate pentru promovarea creatiilor tinerilor din Timisoara in diverse locatii din tara sau din strainatate (in anul imediat urmator finalizarii proiectului - 2014), in vederea promovarii Timisoarei ca si oras candidat pentru titlul de Capitala Culturala Europeana.

Proiectul se va finaliza cu un vernisaj al celor 20 de opere in data de 10 decembrie, in cadrul Galei Proiectelor pentru Tineret dar si cu deschiderea catre publicul larg al Clubul Tinerilor Artisti FITT.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0763.661.036 sau pe adresa de email mihai.vilcea@fitt.ro