Timisoara

Targ caritabil de Craciun Dumbravita

Targ caritabil de Craciun Dumbravita

Detalii targ/expozitie

Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 10 luni si 5 zile
Vizualizari
1372

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 15 decembrie 2018 - Duminica 16 decembrie 201810:00-18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Impreuna il ajutam pe Mos Craciun sa ajunga la copiii care au nevoie!

Va asteptam cu drag la Targul caritabil de Craciun organizat de Centrul de zi pentru copii, Dumbravita, impreuna cu primaria Dumbravita.

Data: 15-16 Decembrie 2018, orele 10-18
Locatia: Centrul de zi pentru copii, Dumbravita - strada Kos Karoly, nr. 28

Ne bucuram ca un număr de 60 de expozanti ne vor fi alaturi cu produse de calitate, dintre cele mai diversificate: ornamente și decorațiuni realizate manual specifice sărbătorilor de iarna, obiecte artistice lucrate manual, aranjamente din flori naturale, produse traditionale, jucarii, carticele senzoriale pentru copii, articole de imbracaminte, produse cosmetice, produse pe baza de Aloe vera, produse apicole, dulciuri, prajituri si multe altele.
Va asteptam cu drag, sa le descoperiti!

Fiind un targ caritabil, atât expozantii, cât și vizitatorii vor avea posibilitatea să doneze o sumă de bani în funcție de posibilitățile și alegerea fiecăruia.

La final, toate donatiile vor face ca Mos Craciun sa ajunga si la copiii proveniți din familii defavorizate, beneficiari ai Centrului de zi Dumbrăvița. Se vor cumpăra alimente și dulciuri pentru copii si se va urmări sprijinirea copiilor, care provin din familii a căror situație materială este precară.

Oricine doreste sa se implice este binevenit, indiferent ca este expozant sau cumpărător. Important este ca la finalul evenimentului, împreună sa vedem bucuria din ochii copiilor la care Mos Craciun nu prea ajunge.

P.S. In cadrul targului, organizatorii pregatesc momente artistice, se vor organiza ateliere de creatie pentru copii si ne vor trece pragul grupuri de colindatori.

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta