Timisoara

Targ de prajituri caritabile - La multi ani, Valentin!

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 9 luni si 5 zile
Vizualizari
383

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 14 februarie 2019

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Va invitam in 14 februarie sa ii uram impreuna lui Valentin Dobrescu "La multi ani!" cumparand prajituri din holurile celor 2 cladiri de birouri Openville din Iulius Mall.
Oricine doreste se poate implica in aceasta actiune:
- donand prajituri, torturi sau ceva dulce ( va rugam sa va inscrieti in acest formular sa stim pe cine ne putem baza
https://goo.gl/forms/bORK2GrUAK8HfzcJ2
- venind sa cumpere prajituri
- donand direct in unul dintre conturile de mai jos

Vali este sotul Dobrescu Andreea, colega noastra in asociatie din 2007 si impreuna au o minune de copil.

Va las un articol din Adevarul despre Vali:
" Încercare grea pentru un tânăr de 34 de ani din Timişoara, tată a unui copil de patru ani. Valentin a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer, iar pentru tratament are nevoie de 120.000 de euro. În trei zile de la lansarea unei strângeri de fonduri s-au adunat 32.000 de euro, dar mai e nevoie de încă 90.000 de euro.
Valnetin Dobrescu, un tânăr din Timişoara are nevoie de 120.000 de euro pentru a se putea trata în Austria după ce a fost diagnosticat la începutul acestui an cu o formă rară şi foarte agresivă de cancer: „Limfom Burkitt agresiv cu celule B”. Valentin a primit cruntul diagnostic la începutul acestui an după ce a acuzat dureri în gât specific unei răceli.
Verişoara primară a lui Valentin a povestit că a petrecut ultimul Crăciun alături de Valentin, conform tradiţiei familiei. Valentin acuza de două săptămâni dureri în gât specifice unei răceli, iar pentru că medicamentele nu îşi făceau efectul a făcut analize mai amănunţite. „Îl durea în gât. Părea că este răcit. Ne-am îngrijorat puţin pentru că era răcit de două săptămâni şi medicamentele nu îşi făceau efectul. Apoi, la un control de rutină de la început de ianuarie s-a rostogolit peste noi ca un tăvălug prima veste - suspiciune de cancer, fără un diagnostic clar de la medicii din Timişoara. A urmat plecarea de urgenţă la Viena si diagnosticul final – Lymphom Burkitt, o formă rară şi foarte agresivă de cancer. Singurul tratament posibil pentru acest tip de cancer este chimioterapia cu spitalizare. Şansele de supravieţuire sunt de peste 80%, altfel, boala avansează foarte repede şi nu există şanse de supravieţuire. Bucureşti, singurul loc în care se putea aplica protocolul pentru Burkitt a fost o opţiune pentru tratament pană când ne-a fost transmis că nu există medicamente”, a scris Diana Berceanu, verişoara lui Valentin, pe Facebook.
Potrivit Dianei Berceanu, Valentin a început deja prima cură puternica de chimioterapie care durează 10 zile. „Vor urma încă cinci cure, la distanţă de trei săptămâni fiecare, şi multe zile de spitalizare. Costurile estimate pentru tratament sunt de aproximativ 120.000 euro ( 20.000 euro/cura de chimio)”, a mai arătat verişoara tânărului. Pentru cei care vor să sprijine familia Dobrescu în această grea încercate a fost creată şi o strângere de fonduri online, fiind strânşi aproxiamtiv 32.000 de euro.

Cei care vor să doneze pentru ca Valentin să aibă suma necesară tratamentului o pot face în conturile:

RON: RO83INGB0000999901707975
EURO: RO72INGB0000999908593427
SWIFT: INGBROBU
BIC: INGB
Titular cont: Andreea Iulia Dobrescu
sau

RO02RZBR0000060009893290- ASOCIATIA SCOALA MAMEI JUNIOR