Referendum pentru familie
Timisoara

Targ Baby Brumarel

Detalii

Social links
Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
4178

Voteaza & Distribuie

Descriere

Asociaţia Marius vă invită la o nouă ediţie a Târgului SH pentru copii BeBe 4 Seasons, - BABY BRUMĂREL.

Când?
sâmbătă 18 NOIEMBRIE orele 10 - 17
duminică 19 NOIEMBRIE orele 10 - 15
Unde? Casa Tineretului Timișoara (lângă spitalul Judeţean)

Tot ce ai nevoie pentru copilul tău poţi găsi la noi!

Cel mai aşteptat târg SH pentru copii îşi redeschide porţile într-o nouă ediţie de data aceasta extins si la etaj. Peste 100 de standuri expun o paletă largă de produse. Astfel, veți putea achiziţiona la preţuri mici şi foarte mici, potrivite pentru orice buzunar, produse SH de calitate necesare creşterii celui mic: hăinuţe şi încălţăminte de sezon, cărucioare, scaune auto, leagăne, accesorii,articole de mobilier, alimente, cosmetice, aşternuturi, obiecte de decor şi jucării. De asemenea, veti găsi şi multe bunătăţuri bio homemade şi creaţii handmade pe toate gusturile.

Laura Dumbravă, designer de produs, (Ador Deco) va fi prezentă cu un atelier pentru mămici şi copii și ne va surprinde ca de fiecare dată cu o tematică nouă.

Pentru cei mici am pregătit o zonă de joacă unde vor participa la diverse activităţi cu titlu gratuit. Personaje de poveste îşi vor face apariţia pe parcursul întregii zile pentru a aduce bucurie în sufletul celor mici.

Ca de fiecare dată, nu va lipsi întâlnirea cu îndrăgitele personaje Disney, MINNIE şi MICKEY, care vor anima atmosfera sâmbătă între orele 13 - 14 şi duminică între orele 12 - 13, alături de care vă puteţi fotografia transformând astfel momentul în amintire de neuitat!

Vă aşteptăm şi cu o TOMBOLĂ specială unde veţi putea câştiga foarte multe premii instant!

BABY BRUMĂREL vă aşteaptă la cumpărături inteligente! Economisiţi cumpărând haine şi accesorii sh de calitate pentru copii la preţuri reduse şi petreceţi timp frumos alături de cei mici.

Intrarea este 5 lei/adult(cei mici au gratuitate) iar suma strânsă va fi donată Asociaţiei Marius, ajutând astfel o fetiţă specială.