Timisoara

“Timișoara pentru Andrei”, un nou eveniment caritabil pentru un suporter special

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 2 ani si 7 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
249

Voteaza & Distribuie

Descriere

Șase echipe din Timișoara se vor reuni duminică, 4 decembrie, la inițiativa BC Timișoara, și vor juca fotbal în sală pentru un suporter aflat în scaunul cu rotile. Andrei Heinrich Gerber este un tânăr în vârstă de 27 ani ce are nevoie de un tratament costisitor, după ce un nerv important, care controlează mişcările, i-a fost afectat la naştere și a ajuns în situația de a se deplasa cu ajutorul scaunului rulant.
Baschetbaliștii, handbaliștii, voleibaliștii, rugbiștii și suporterii ASU se vor întrece într-un turneu programat chiar la data când, în 1921, se năștea clubul sportiv Politehnica Timișoara, 4 decembrie.
Ora de începere a evenimentului programat la sala Constantin Jude este 17,00, iar la start se vor reuni SCM Politehnica (handbal), Timișoara Saracens (rugby), Universitatea (volei), BCT și Timba (baschet) și Druckeria (echipa suporterilor ASU Politehnica). Formațiile vor fi împărțite în două grupe de câte trei formații și vor juca fiecare cu fiecare, partide de 20 de minute (2x10). În caz de egalitate, se va trece la ”loteria” loviturilor de la șapte metri. Primele două clasate în fiecare grupă dispută semifinalele, urmate de finala turneului.
Spectatorii pot contribui la această acțiune caritabilă prin achiziționarea biletului de intrare, în valoare de zece lei, și prin donații. Jucătorii și conducătorii celor șase echipe vor participa și ei la strângerea de fonduri ce poate aduce bucurie unuia dintre cei mai înfocați suporteri ai sportului timișorean. Andrei este susținătorul tuturor formațiilor de pe Bega și în special al fotbaliștilor de la ASU Politehnica și al baschetbaliștilor alb-violeți, la ale căror meciuri este prezent cu fiecare ocazie.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro