Timisoara

Timisoarenii au acceptat provocarea olimpica

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
315

Voteaza & Distribuie

Descriere

Circa 500 de timisoareni si-au petrecut ziua de duminica in cel mai,,, sportiv mod! Ei au acceptat provocarea lansata de Academia Olimpica Romana - Filiala Timis si au umplut Parcul Rozelor de multa voie buna, spirit sportiv si fair-play, sarbatorind impreuna Ziua Olimpica.
Organizatorii au dat in primul rand unda verde traditionalului Cros Olimpic, care se disputa intotdeauna la inceputul verii pe intreg mapamondul. Crosul a inceput in parcul Copiilor si s-a incheiat in Parcul Rozelor acoolo unde s-au contorizat si datele de la Pentatlon, o competitie inedita. Tot in Rozelor s-a disputat si cycling sprint, o competitie pe biciclete stationare, cu provocarea de a parcurge o distanta cat mai mare timp de cinci minute. Acest concurs a avut si o parte caritabila, deoarece s-au strans si bani, prin kilometri parcursi in programul Win4Youth Adecco.
Indiferent de castigatori si de probe, important este ca un numar mare de oameni au spus DA miscarii, intre ei, un pensionar de 70 de ani, dar si o fetita de 3 ani.
„Ziua Olimpica a fost sarbatorita la Timisoara astazi de peste 500 de persoane in Parcul Rozelor la Crosul Olimpic, Cycling Sprint si Pentatlonul pe Echipe. Sport Concept, World Class Health Academy Timisoara, Depenet Productie Publicitara si Adecco Romania sunt cei care au ajutat ca ideea noastra sa prinda contur si le multumim pentru apropierea de miscarea olimpica din Timisoara. Mai sunt multe de invatat si cizelat, dar primul pas a fost facut. Multumesc tuturor pentru ajutorul dat in realizarea unui eveniment care sunt convins ca are potential de crestere si ca va fi din ce in ce mai deosebit pe an ce trece!”, a spus Doru Costica, presedintele Academiei Olimpice Romane - Filiala Timis.
Organizatori Academia Olimpica Romana - Filiala Timis, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, Inspectoratul Școlar Județean Timiș și Asociația Județeană de Atletism Timiș
Parteneri Adecco Romania, Depenet, Sport Concept, World Class Health Academy Timisoara

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro