Timisoara

Tocul potrivit face dintr-o banală încălţăminte - una perfectă

Tocul potrivit face dintr-o banală încălţăminte - una perfectă

Detalii

Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 4 luni si 1 saptamana
Vizualizari
432

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Probabil cele mai multe dintre femei adoră pantofii cu toc, iar aceştia pot fi uneori greu de purtat. Acest lucru se produce din cauza faptului că nu ştiu care este tocul potrivit. Pentru a evita senzaţia de picioare grele şi atunci când te descalţi să nu mai poţi încălţa sandalele sau pantofii preferaţi, îţi recomandăm să alegi tocul potrivit pentru picior şi silueta ta. Există mai mulţi factori care să îţi determine alegerea unei perechi de pantofi cu toc, iar acest lucru nu ţine doar de preferinţele tale.

Alegerea pantofilor potriviţi pentru diferite ocazii poate dura ore în şir în care este posibil să nu cumperi nimic, neştiind ce să alegi. Acest lucru poate deveni mult mai uşor dacă îţi cunoşti corpul, ai mai purtat pantofi cu toc şi vei merge direct la perechea perfectă pentru tine. Ocaziile speciale nu vor mai necesita prea multă atenţie în ceea ce priveşte încălţămintea, iar timpul tău preţios nu se va mai pierde atât de uşor. Alegerea unei perechi de încălţăminte cu toc, care să te facă să te simţi confortabil şi elegant, poate fi dificilă dacă nu vei ţine cont de două criterii, respectiv: evenimentul şi silueta ta. Pe lângă acestea, trebuie să te gândeşti la grosimea tocului şi înălţimea, în funcţie de eveniment şi siluetă.

Grosimea tocului depinde în primul rând de silueta celei ce-l poartă. Tocurile groase pot fi la fel de elegante ca şi cele medii, totul depinzând de modul de asortare. Încălţămintea cu tocul gros se poate purta la ţinutele de seară, dar şi la cele de zi. Dacă ziua ta este una încărcată, cu siguranţă trebuie să alegi un toc mai gros. Tipul acesta oferă stabilitate piciorului, iar femeile corpolente îl vor alege cu siguranţă, pentru a nu fi în pericol de rupere sau dezechilibrare. Click aici pentru a vedea cateva colectii de pantofi cu toc.

La celălalt capăt, se află tocul subţire care este cel mai elegant, dar şi cel mai potrivit pentru o ocazie foarte specială. Încălţămintea cu tocul subţire este destinată serilor şi nu unei zile pline. Datorită grosimii sale, nu oferă o foarte mare stabilitate şi susţinere a greutăţii corporale. Tocurile subţiri sunt recomandate femeilor mai slabe, datorită gradului scăzut de susţinere. Acest tip de încălţăminte este destinat doar ocaziilor speciale care se desfăşoară seara, datorită faptului că nu sunt foarte confortabile.

Dacă vrei să fii elegantă şi să te simţi bine în acelaşi timp, pe tot parcursul unei zile, poţi opta pentru tocurile cu grosimea medie. Acestea îţi oferă confortul şi stabilitatea de care ai nevoie, într-un mod elegant. Tocurile medii sunt cele mai potrivite pentru toate tipurile de siluete.
În ceea ce priveşte înălţimea tocului, foarte multe femei fac alegerea greşită. Purtarea tocurilor înalte de către femeile scunde este total greşit şi inestetic. Din dorinţa de părea mai înalte, femeile aleg tocuri de peste 10 cm care vor arăta hilar, iar ţinuta va fi ruinată, indiferent de eleganţa ei. Tocurile înalte scot în evidenţă lungimea picioarelor, dar multe dintre femei nu ştiu acest lucru. Dacă te numeri printre femeile mai scunde, poţi opta pentru tocurile de maxim 8 cm.

Încălţămintea a cărei toc depăşeşte 8 cm, este destinată femeilor cu înălţime medie şi mare. Atunci când înălţimea ta este una de mijloc, poţi alege orice tip de toc, pornind de la cele mici, la cele mai înalte. Femeile înalte pot opta şi ele pentru un toc de 8-10 cm, care va crea un look perfect. Înălţimea tocului se alege desigur şi în funcţie de confortul femei ce le poartă. Dacă înălţimea ta este una mare şi nu poţi purta tocuri foarte înalte, alegerea perfectă poate varia între 5-8 cm.