Timisoara

Spectacolul "Ultimul romantic"

"Ultimul romantic"

Detalii

Telefon
0787 555 049
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
243

Voteaza & Distribuie

Descriere

Turneu-“Ultimul romantic’’-

Va invitam la un spectacol de exceptie ,cu artisti de seama care va va incanta cu vechi slagare din muzica buna de odinioara.

Alexandru Jula a fost,este si va ramane un “mare romantic al muzicii usoare romanesti “
A câştigat mulţi ascultători de partea sa prin faptul că a ştiut să-şi alcătuiască un repertoriu pe măsură, cu vocea sa cristalină, clară, curată, exprimând sentimentele omului obişnuit.
Intr o cariera de peste 5 decenii,a lansat sute de cantece, printre care "Să nu spui iubirii adio nicicând", "Când liliacul va-n-flori din nou", "Glasul tău, numele tău", "Te ştiu de când e lumea", "Vorbeşte-mi de iubire", "Viaţa e un cântec", "Alergând după o stea", "Tributul iubirii", "Soţia prietenului meu", "Spune-mi ce vrei", "Mi-ai adus iar primăvara", "Mă-ntorc la tine", "Un joc ştiut", "Eşti tu", "Paharul de argint", "Mulţumesc iubirii", "Pentru tine", "Vei fi mereu", "N-am să uit nicicând iubirea", "Uită"…
In spectacolul de TURNEU “Ultimul romantic” sunt invitate mari vedete ale muzicii şi umorului romanesc.:Florin Georgescu,Stela Enache,Alexandra Canareica,Jean Paler,Ileana Sipoteanu si Marina Florea.
Dupa un turneu bine primit in zona Moldovei,iata ca “Ultimul romantic”poposeste impreuna cu alaiul sau si in zona de vest a tarii:
Resita-luni -19 iunie
Caransebes-marti -20 iunie
Timisoara –miercuri- 21 iunie
Deva- joi - 22 iunie
Lugoj-vineri -23 iunie
Arad-luni-26 iunie