Timisoara

Un barbat pentru Sara

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 1 saptamana
Vizualizari
460

Reprezentari

DataOraLocatie
Luni 22 octombrie 201820:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

O comedie pur și simplu irezistibilă, regizată de Claudiu Goga și jucată savuros de o distribuție impecabilă: este tentația serii de 22 octombrie 2018, de la ora 20:00, la Opera Națională Română Timișoara, când publicul e invitat să găsească „Un bărbat pentru Sara‟.

Intriga conjugală a piesei, cu replici sclipitoare, situaţiile stranii şi comice în care ajung personajele doar într-un living de apartament din New York au permis celor cinci actori crearea unor personaje moderne, extravagante, pline de haz. Martha apelează la cel mai blajin interlop din New York, Noogie (Constantin Cotimanis), care, "cu o lovitură la mansardă", îi livrează tineri atrăgători Sarei. Ea, dezamăgită de bărbaţi, se trezeşte astfel cu Brandon pe cap. Un Brandon (Andi Vasluianu) care trebuie să treacă de la inconştienţă la bărbatul îndrăgostit sau măcar devotat proaspetei sale logodnice, Heather (Andreea Vasile). Brandon, cel mai logodit consultant financiar din New York are în Heather logodnica perfectă. Dar nimeni nu poate anticipa jocurile unei idile în trei, cu respiraţii gură la gură, definiţii sumbre ale căsniciei, devoalări ale celor mai hazoase vicii ale unui posibil partener. Scenografia este creată de Ioana si Radu Corciova.


Biletele pentru prima reprezentație în stagiune a acestui spectacol costă, în funcție de locuri, 110 lei sau 90 de lei și sunt disponibile la Agenția Operei.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta