Timisoara

Victorie de moral pentru handbaliştii Timişoarei

Detalii

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
464

Voteaza & Distribuie

Descriere

Au pus punct seriei lungi de înfrângeri. După trei luni și jumătate în care au gustat doar din cupa amară a eșecului, handbaliștilor lui CH Poli le-a revenit zâmbetul pe buze prin victoria de astăzi, 21-17, cu CSU Suceava. După un start mai bun al bucovinenilor, alb-violeții au preluat controlul partidei, s-au distanțat la cinci goluri, dar oaspeții au revenit rapid în meci, chiar înainte de pauză, atunci când se înregistra 11-9.
În partea a doua, timișorenii s-au apărat mult mai exact, culoarele către poarta lui Tudor Stănescu s-au împuținat și, pe acest fond, Timofte &co. s-au distanțat treptat, permițându-și chiar câteva ratări din poziție bună. 21-17 scor final, însă CH Poli este departe de obiectivul propus, accederea în play-off.
Cei mai buni marcatori ai bănățenilor au fost Iulian Halcă și Denis Kaftin, cu câte 5 goluri, urmați de Timofte 4, Lela 4, Mrakic 1, Ursu 1 și Daninfeld 1. De partea cealaltă, Ciubotaru a fost lider, cu 5 goluri, pentru suceveni mai punctând Burlacu 3, Panait 3, Târzioru 2, Neniță 2, Bahan 1 și Petrea 1.

Sursa informatii: www.dsjtimis.ro