Timisoara

Victorie mare pentru CSM Lugoj

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 6 ani si 5 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
443

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Maxim de la malul mării. CSM Lugoj a obținut o victorie categorică în deplasarea de astăzi, de la Constanța, de pe terenul fostei campioane Tomis. Mult slăbită față de anii în care făcea furori în campionatul intern și în cupele europene, formația dobrogeană a fost carne de tun în fața bănățencelor, care își mai trecu trei puncte importante în cont.
Lugojencele au început cu stângul partida de la Constanța, acolo unde gazdele aveau un surprinzător 7-1 în startul primului set și apoi 8-5 la primul time out tehnic. Fetele lui Bogdan Paul s-au dezmeticit însă rapid, au întors rezultatul și au defilat până la finalul actului, câtșigat cu 25-14.
Bănățencele au continuat pe același trend ascendent în setul 2, în care au condus permanent, pentru a se impune în final cu 25-16. cel de-al treilea set a fost de asemenea la discreția vizitatoarelor, care au câștigat cu 25-12, punând astfel punct meciului.
3-0 la Constanța, iar lugojencele încheie turul sezonului regulat pe un trend ascendent și cu 13 puncte în cont. Trupa de pe Timiș va mai disputa un joc până la finalul anului, săptămâna viitoare, tot în deplasare, la Craiova, joc ce contează pentru prima rundă a returului Diviziei A1.