Timisoara

Workshop de fotografie tip portret

Detalii

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
346

Voteaza & Distribuie

Descriere

Workshop de fotografie tip portret
9-13 martie, la Ambasada

Cristian Tzecu vă invită între 9-13 martie, la un workshop de fotografie tip portret, ce va avea loc la Ambasada, str. Anton Seiller, nr. 2.
Fotografilor le e mai teamă de oameni decât oamenilor de fotografi este o părere pe care am văzut-o pusă în practică de prea multe ori. Din 9 martie lăsăm temerile deoparte și ne apucăm cu drag de fotografiat semeni. Nu doar poze „furate” cu un teleobiectiv greu, ci imagini în care investim căldură, atenție și răbdare. După patru zile împreună, fotografiile tale vor fi mai încărcate de poveste, de sensibilitate și de personalitate.” transmite Cristian Tzecu în invitația lui.

Cele patru zile petrecute la Ambasada vor fi structurate astfel:
Joi, 9 martie, 18-21 - Despre portret în general, aparatură si obiective, despre participanți.
Vineri, 10 martie, 18-21 - Despre lumină. Mai mult despre lumină.
Sâmbătă, 11 martie, 10-18 - Despre compoziție, despre reportaj vs studio. Tot despre portret și în timpul prânzului (13-14), iar apoi despre relația cu subiectul – exerciții practice cu diverse tipuri de lumini, obiective, fundaluri. Modelele Camelia și Marcel ne vor sta la dispoziție toată ședința foto. Despre povestea și poetica portretului, la capăt de zi.
Duminică, 12 martie – Zi practică
Luni, 13 martie, 18-21 - Se povestește pe baza imaginilor făcute duminică, și se încheie cu câteva noțiuni de editare specifice.

Înscrierile se pot face completând formularul online de aici. Numărul de locuri e limitat la 10, din care mai sunt libere 7 locuri.

Prețul workshopului este de 285 lei/pers. Participanții la precedentele cursuri/ture au o reducere de 5%.

Pentru detalii și informații suplimentare îl puteți contacta direct pe Cristian Tzecu la cristiantecu[ ]yahoo.com, +(40)722 962 590 sau accesați www.momente.ro.