Timisoara

Workshop de Pilates cu Marga Balan

Detalii

Telefon
0721754741
Social links
Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Apartine de
SmartFit Studio 2 - Buziasului
Vizualizari
720

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marga Bălan, fondatoarea Școlii de Pilates, susține pe data de 25 februarie la Smartfit Studio 2 din Timișoara, un workshop de Pilates. Aceeași echipă care a dus conceptul de Pilates la un nou nivel în cadrul “Cursul de Specializare în Pilates” se pregătește acum pentru încă o provocare.

In cadrul acestui eveniment se vor aprofunda mișcările de Pilates pe baza celor mai noi descoperiri științifice: Evoluție, Fluență , Excelență.

Evoluție – Prin Pilates evoluezi, schimbările se produc în viața ta, iar după primele “întâlniri” cu tot ceea ce înseamnă Pilates vei simți evoluția, vei simți cum crești.

Fluență – Vei dobândi o fluență aparte, o dexteritate a lucrurilor și o stăpînire de sine, care te vor ajuta în tot ceea ce faci.

Excelență – În viața profesională, în viața privată, în relațiile cu oamenii și în momentele cheie, excelența va fi cea care te va conduce. Important este să fii implinit cu tine, să te cunoști, să te accepți, să te valorifici, să știi care sunt lucrurile cu adevărat importante. Apoi vei porni spre excelență.

Înscrierile se fac până în data de 22.02.2017. Costul workshop-ului este de 280 de lei.

Beneficiezi de 10% reducere dacă:

– Ai participat la un curs organizat de Federatia Sportul Pentru Toti.
– Ești client Smartfit Studio
– Ai participat la un curs organizat de Smartfit Academy.

Dacă dorești să ai parte de această experiență, poți cere mai multe informații la numărul de telefon 0721.754.741 sau pe adresa de mail office@smartfit-academy.ro