Timisoara

Workshop decoupage - Lacurile de crapare Pentart

Detalii workshop

Social links
Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 6 luni si 3 saptamani
Vizualizari
519

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 26 martie 201610:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Incep seria de workshopuri din Timisoara cu lacurile de crapare Pentart . Vom decora impreuna un suport pentru documente si o decoratiune din lemn.

Lacurile de crapare reprezinta o provocare pentru multi dintre noi insa sunt niste produse care dau o nota aparte oricarui proiect .Va invit cu drag sa deslusim tainele acestora impreuna ... va garantez ca o sa va indragostiti de ele ( daca nu ati facut-o deja) .

******************
Cost estimat : 135 lei ( in functie de lacurile de crapare alese) .
Durata curs : aproximativ 4 ore cu o pauza .
Locuri disponibile : 12

Nota : Fiecare participant va primi o scurta descriere a cursului + instructiuni de tipul DIY cu tot procesul realizat la workshop .

******************

Ce materiale vom folosi ?

Suporturi din MDF si lemn
Lacuri de crapare Pentart ( minim 3 lacuri per persoana / la alegere ) : Pentart random crackle varnish , Pentart micro crackle varnish , Pentart clasic crakle varnish , Pentart fino crackle varnish si cel mai nou lac Pentart velour crackle varnish .
Servetel de orez Stamperia
Vopsea acrilica
Grund acrilic
Dantela
Patina

Foarte important ! Urmariti lista de materiale folosite la fiecare atelier in parte . Unele pot fi alese preferential ( cutie , hartie , culori) iar altele sunt folosite in cadrul mai multor ateliere ceea ce va ajuta sa economisiti ♥ . Exista si posibilitatea achizitionarii in comun al accesoriilor ( gen dantela , flori hartie , aplicatii ).

Acest workshop nu necesita cunostinte de pictura sau Arte in general , este un workshop al simtului estetic si al creativitatii fiecaruia dintre noi .

PS: Eu voi fi prezenta in magazin incepand cu ora 9:30 pentru a va raspunde la intrebari legate de produsele Pentart sau la alegerea de produse .

Va astept cu drag intr-o atmosfera prietenoasa , sa creem impreuna lucruri minunate ♥