Timisoara

Ziua Internationala a Cafelei

Detalii

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
513

Voteaza & Distribuie

Descriere

Iulius Mall Timișoara te invită la Ziua Internațională a Cafelei! Vino să savurezi o cafea oferită cadou, să descoperi picturi inedite și să admiri creații vestimentare în ton cu această sărbătoare
Espresso, latte sau cappuccino, cu diferite arome, instant, la filtru sau la ibric, savurată acasă sau în oraș, cafeaua a cucerit întreaga lume și a devenit un răsfăț necesar. Îndrăgita licoare, fără de care mulți dintre noi nu își pot începe ziua, va fi sărbătorită sâmbătă, 1 octombrie 2016, la Iulius Mall Timișoara.
Pentru a savura pe deplin sărbătoarea, timișorenii și nu numai vor fi întâmpinați, sâmbătă dimineața, la Iulius Mall, cu o cafea oferită gratuit, astfel încât să își înceapă ziua plini de energie, cu poftă de cumpărături și de distracție.

Toți cei care vor trece pragul celei mai mari destinații de shopping și recreere din regiune vor avea ocazia să admire picturi aparte. La demisol, în zona Octogon, artistul plastic Adrian Mitu va expune zece pânze pictate cu acuarele și … cafea. Tablourile reprezintă mașini clasice și sunt, prin tehnica folosită, creații unice în România.

Cafeaua va fi materie primă și pentru studenții Facultății de Artă şi Design din cadrul Universităţii de Vest din Timișoara. Aceștia vor folosi boabele aromate pentru a decora creații vestimentare și pentru a realiza accesorii fashion, care vor putea fi admirate într-o expoziție originală, la demisolul mall-ului.