Timisoara

3 jocuri de cazino de încercat pe bani reali

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
438

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

3 jocuri de cazinou cu care poți câștiga bani
Tuturor ne surâde ideea unui câștig rapid, fără prea mare efort, fără 40 ore de muncă pe săptămână. Dar, este oare atât de simplu să obții bani la jocurile de cazino sau acestea sunt menite doar pentru profesioniști, în timp ce pariorul de rând este sortit să piardă iar casa să câștige mereu?

Adevărul este undeva la mijloc iar, pentru a putea răspunde, trebuie să clarificăm o serie de termeni:

  • Joc de șansă – joc în care rezultatele sunt decise aleatoriu, strict pe baza norocului, folosind tehnologia Random Number Generator (RNG) sau generarea de numere aleatorii. În această categorie intră păcănelele online, jocul de blackjack, ruleta, bingo sau loteria.
  • Jocurile care implică expertiză, alături de noroc – aici ne referim mai ales la jocul de poker, unde se știe că pregătirea jucătorului influențează foarte mult rezultatul unei runde.
  • Avantajul casei – există jocuri de cazino cu un avantaj al casei greu de depășit, chiar și pentru cei mai iscusiți dintre jucători (de exemplu ruleta americană – 5.6%).

Odată ce am înțeles acești termeni, răspunsul este simplu – jocurile de cazino care îți oferă cele mai bune șanse de câștig sunt cele cu un avantaj al casei mic, cu o rată de plată peste medie (RTP sau Return To Player) și cele cu variabile pe care le poți controla (de exemplu, jocul de poker poate fi controlat de skill-ul și strategiile jucătorilor, la fel cum succesul la pariurile sportive poate fi influențat de cunoașterea meciurilor, jucătorilor, echipelor, cotelor și probabilităților).

Așadar, să descoperim cele 3 jocuri de cazinou cu care poți câștiga bani reali:

#1 Blackjack
Blackjack-ul este cel mai puțin complex joc de cărți, accesibil oricui, inclusiv începătorilor, fără a avea nevoie de anumite aptitudini speciale. Jocul de blackjack se poate desfășura față în față, online sau cu dealer live, de la distanță. Pentru un joc de blackjack, este nevoie de un pachet standard de 52 de cărți de joc, unul sau mai mulți jucători și un dealer sau un software de calculator care joacă rolul dealerului și decide rezultatul rundei. Scopul la blackjack este să obții combinații de cărți cu o valoare totală de 21 maxim înaintea dealer-ului.

Tocmai de aceea, blackjack-ul mai poartă și numele de vingt-et-un sau 21 în limba franceză. Dacă la începutul rundei, ai norocul de a primi un as și o carte cu valoarea 10 ca primă mână de joc, ai câștigat automat pentru că ai obținut blackjack. Mai mult, jocul este foarte atrăgător mai ales pentru începători și pentru că are un avantaj al casei foarte mic (între 0.5% și 1.5%).

#2 Poker
Poker-ul este un alt joc de cărți extraordinar de popular, nu doar la petrecerile cu prietenii, ci și online și în campionatele internaționale. La poker se utilizează tot un pachet standard de 52 cărți, alături de unul sau doi jokeri, scopul fiind de a nimeri cea mai bună mână de joc în raport cu restul participanților de la masă, conform ierarhiei mâinilor. Ierarhia mâinilor este modul de evaluare a valorii unei combinații de 5 cărți – de exemplu, cea mai valoroasă mână la poker este chinta roială (Royal Flush), adică 5 cărți de același culoare în ordine consecutivă începând de la 10 la As (10-J-Q-K-A).

#3 Sloturi cu jackpot progresiv
Cu toții cunoaștem aparatele de joc mecanice sau păcănelele sau poate chiar avem câteva la care jucăm în mod frecvent. Însă, sloturile cu jackpot progresiv sunt puțin diferite de cele clasice și le recomandăm tocmai datorită potențialului crescut de câștig. În cazul sloturilor cu jackpot progresiv, valoarea jackpot-ului crește cu fiecare miză plasată de jucători și continuă să crească până în momentul în care este revendicat. Regăsim același principiu și la loterie sau la unele variante de video poker.

Tocmai din acest motiv, păcănelele cu jackpot progresiv oferă la câteva luni premii de mii sau chiar milioane de euro. Câteva dintre cele mai profitabile astfel de titluri cu rate de plată bune pe care le recomandăm sunt Mega Fortune de la Netent cu un RTP de 96% și Hall of Gods, tot de la Netent, cu un RTP de 95.3%.