Timisoara

3 produse pentru bebeluși care îți vor face viața mai ușoară

3 produse pentru bebeluși care îți vor face viața mai ușoară

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
DWF
Vizualizari
276

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Hai să recunoaștem, îngrijirea unui bebeluș poate veni la pachet cu multe provocări. De la a-l face pe bebeluș să doarmă mai bine, la a transforma experiența băii într-una plăcută pentru cel mic, până la ameliorarea simptomelor unei răceli, activitățile pe care le vei avea de făcut din postura de părinte sunt nenumărate. Ce noroc că astăzi avem la îndemână o mulțime de produse inteligente care ne pot ușura atât de mult cea mai grea, dar și cea mai frumoasă misiune din lume, aceea de creștere a unui copil! Aproape că ajungem să ne întrebăm cum au reușit mamele, bunicile noastre și alte câteva mii de generații să trăiască fără ele!

Iată care sunt cele mai utile trei produse pentru bebeluși care îți vor face viața mai ușoară.

Un leagăn inteligent

Probabil ai experimentat pe propria piele refuzul bebelușului de a sta departe de tine chiar și preț de câteva minute, cât timp tu ai reuși să faci un duș binemeritat. Adevărul este că bebelușii vor să fie ținuți în brațe non stop. Uneori, însă, acest lucru este imposibil, mai cu seamă când ești nevoită să te ocupi și de alte activități. Pentru aceste momente, un leagăn inteligent este peeer-fect! Dispozitivul prevăzut cu programe ce reproduc mișcările pe care le-ai face și tu pentru a calma copilul este gata să preia sarcina de a-l menține pe micuț ocupat cât timp tu dai fuga până în bucătărie pentru a pregăti cina. Leagănul inteligent are și opțiunea de a emite sunete încadrate la categoria White Sounds, adică acelea constante, care adorm până și cel mai agitat bebeluș. Îl poți activa prin Bluetooth, astfel încât să îl poți controla dintr-o altă cameră.

Un cărucior 3 în 1

De ce să cumperi mai multe accesorii pentru bebeluși, când le poți avea pe toate într-un singur produs? Alege un cărucior 3 în 1 pentru versatilitate, care îți va permite transformarea rapidă din landou în cărucior modul sport. Avantajele acestui tip de cărucior cuprind și posibilitatea de a transporta copilul atât cu spatele, cât și cu fața către tine, în funcție de preferințe sau nevoi. Fiind un produs versatil, îl vei putea folosi chiar până când bebelușul va împlini doi ani ori până acesta ajunge la greutatea de 13 kilograme. Cele mai multe modele au roțile pivotante și posibilitatea de a le demonta complet, pentru o compactare perfectă la pliere. De asemenea, căruciorul 3 în 1 permite folosirea coșulețului auto împreună cu o copertină și un mâner ajustabil, pentru ca cel mic să fie în permanență în siguranță, oriunde s-ar afla.

Un scaun de masă pentru bebeluși

Te-ai săturat să „vânezi” scaunele înalte pentru bebeluși din restaurantele unde preferi să iei cina alături de întreaga familie? Soluția este una mai simplă și mai sigură decât îți poți imagina. Un scaun înalt portabil este tot ce ai nevoie pentru a scăpa de grija că trebuie să mănânci ținându-l pe cel mic doar în brațe. Acest scaun are posibilitatea de fixare pe majoritatea meselor și este foarte simplu de spălat. De asemenea, este perfect pentru bucătăriile mici sau pentru zona de dining pe care ai creat-o în sufragerie.

Bebelușul tău va fi în permanență în siguranță atunci când vei folosi produsele pe care ți le-am sugerat mai sus, iar tu îți vei putea păstra mâinile libere și nivelul energiei foarte ridicat. Având atât de multe produse dedicate celor mici la dispoziție, mai că ne vine să exclamăm Ce norocoase suntem că trăim în vremurile astea! Nu-i așa?

Tu ce ajutoare de nădejde ai găsit pentru a-ți ușura sarcinile care ți-au revenit de când s-a născut cel mic?

Sursa foto: unsplash.com/photos/vTknj2OxDVg