Timisoara

3 sfaturi în alegerea firmei de transport agabaritic

3 sfaturi în alegerea firmei de transport agabaritic

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
662

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Când ai nevoie să transporţi utilaje foarte mari, cum ar fi macarale de la un şantier la altul, ar trebui să alegi firma de transport agabaritic care are echipamentul capabil să facă faţă la o astfel de sarcină. Experienţa şi expertiza sunt extrem de importante pentru orice companie de transporturi. În afara de acest lucru serviciile companiei ar trebui să se încadreze în bugetul tău.

Heavy Transports – transport agabaritic internaţional şi intern

Heavy Transports este o companie de transport internaţional şi intern, dotată cu tot ce este necesar pentru desfăşurarea unui transport agabaritic reuşit. Compania desfăşoară transporturi speciale cu gabarit depăşit pe trasee internaţionale din Uniunea Europeană, dar şi pe întreg teritoriul României.

Pentru Heavy Transports nici un transport nu e prea greu. Ultimele curse efectuate au implicat transportul agabaritic al unui tramvai, transport utilaje agricole, transport transformatoare, dar şi utilaje construcţii.

Mai jos ai 3 sfaturi care să te ajute să găseşti compania potrivită de transport agabaritic:

Credibilitatea firmei

Una dintre cele mai importante bunuri ale unei companii de transport agabaritic ar trebui să fie credibilitatea. Companiile credibile oferă servicii excelente. Una dintre modalităţile prin care determini credibilitatea unei firme este căutând informaţii despre ea online.

Ideal, ar trebui să alegi compania cu cele mai pozitive recenzii de la clienţi. Dacă nu sunt recenzii despre companie online, contactează-i şi solicită-le referinţe personale de la clienţi din trecut.

Licenţe şi asigurări

Alege o companie de transporturi agabaritice care este asigurată şi licenţiată pentru a opera. Transportul de utilaje grele are anumite riscuri. Greşelile se pot întâmpla şi pierderi masive pot avea loc dacă utilajele sunt lovite în tranzit. Ultimul lucru care vrei să se întâmple este să mergi în pierdere, fiindcă compania de transport nu a avut grijă de marfa ta. De aceea este foarte important să colaborezi cu o companie care este asigurată.

Ia
în considerare bugetul

Înainte să începi să cauţi o companie, gândeşte-te la un buget pentru operaţiunile tale. Contactează persoana responsabilă cu proiectele şi află cât de mult se va aloca pentru operaţiuni. Departamentul de finanţe al companiei tale ar trebui să îţi anticipeze o marjă de costuri pentru operaţiunile de transport agabaritic. Când ai idee cât te costă proiectul, va fi uşor să identifici o companie care să se încadreze în buget.