Timisoara

4.800 de premii au fost oferite clientilor fideli Iulius Mall

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Vizualizari
601

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

4.800 DE PREMII OFERITE CLIENŢILOR FIDELI, DE IULIUS MALL, CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR PASCALE

Cumpărăturile în Iulius Mall în preajma sărbătorilor pascale au fost cu noroc pentru o clientă, care a câştigat o bucătărie în valoare de 3.000 de euro. Alte 4.800 de premii au ajuns la tot atâtea persoane care au participat la campania de Paşte.

Nicoleta Livia Puia, din Oţelu Roşu, a aflat de la Iulius Mall care este „Reţeta unui Paşte fericit!”. A făcut cumpăraturi la magazinele sale preferate, s-a înscris la tombola campaniei şi, în urma extragerii de pe 14 aprilie, a fost desemnată câştigătoarea unui voucher în valoare de 3.000 de euro, care îi va aduce bucătăria mult visată.

Alţi 16 norocoşi vor merge la plimbare, în această primăvară, cu biciclete noi Hervis X fact 26 Explorer, primite în dar de la Iulius Mall, în urma tragerilor la sorţi din fiecare zi a campaniei. Mai mult, 48 de cumpărători fideli au fost recompensaţi, tot prin tragere la sorţi, cu bunătăţi pe care le-au savurat împreună cu cei dragi, la masa de sărbători.

În plus, în fiecare zi, primii 150 de participanți la tombolă au fost răsplătiți cu premii.

În luna aprilie, mii de copii s-au distrat în Labirintul Iepurașului amenajat în Iulius Mall şi au savurat deliciile dulci descoperite. Oul gigant de ciocolată belgiană oferit de Leonidas, de 8,5 kg, a fost câştigat de Bogdan Ţuţuraş, în urma extragerii de pe 14 aprilie.

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent