Timisoara

Abonamentele: Trei rezolvari perfecte pentru TESZT

Abonamentele: Trei rezolvari perfecte pentru TESZT

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 8 ani si 9 luni
Vizualizari
783

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely" din Timişoara vine în întâmpinarea publicului cu trei tipuri de abonamente valabile pe durata Festivalului Euroregional de Teatru Timişoara (TESZT), eveniment care se va desfăşura în perioada 24-31 mai 2014. Concepute flexibil și accesibil, abonamentele oferă trei rezolvări perfecte pentru TESZT.

În ediția a șaptea a festivalului TESZT, Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely” din Timișoara va găzdui spectacole și artiști din România, Ungaria și Serbia, într-o selecție ce ilustrează coerent noile direcții teatrale, culturale și artistice din euroregiune.

Cele trei tipuri de abonament sunt:
- Abonamentul cu tarif redus pentru elevi, studenţi şi pensionari: costă 50 de lei şi include 6 spectacole (5 la alegere şi 1 spectacol bonus) din programul festivalului.
- Al doilea abonament include tot 5+1 spectacole și costă 100 de lei (tarif integral).
- Al treilea tip de abonament include, la tariful de 150 de lei, toate cele 11 spectacole invitate în programul de anul acesta al festivalului.

În afara abonamentelor, preţul biletelor la spectacolele din programul TESZT va fi de 20 de lei, respectiv 16 lei (cu reducere) la cele trei spectacole ale Teatrului Maghiar.

Biletele și abonamentele s-au pus în vânzare la Agenția Teatrului Maghiar Csiky Gergely. Orarul: zilnic între orele 16-19, sau cu o oră înaintea spectacolului. Adresa: str. Alba Iulia nr. 2, telefon: 0356-450.606, e-mail: ticket@tm-t.ro. Bilete pot fi cumpărate şi online