Timisoara

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara cu o experienta de peste 21 ani in chirurgia estetica, infiintata in 1996.
https://www.brol.ro

Adam si Eva

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Apartine de
Teatrul National Timisoara
Vizualizari
1928

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 6 februarie 201519:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Pornind din Bucureștiul anilor 20 – „les annés folles” – Adam și Eva, o poveste despre „dincolo de dragoste”, reface fascinantul traseu metempsihotic al celor două suflete-pereche ce nu pot fi împreună decât prin moarte.

Ileana și Toma sunt doi oameni pe care nu voința, nu rațiunea, ci jocul de smarald al destinului i-a adus împreună. Din Babilon în India, Egipt, Roma, în Evul mediu german și în sângeroasa Franță revoluționară a anului 1789, contextul diferă, poveștile sunt altele, dar patternul este același.

Adam și Eva
este o splendidă poveste despre călătoria prin timp, prin istorie şi prin geografie, în căutarea iubirii absolute şi, în acelaşi timp, un fabulos joc al simbolurilor şi al senzaţiilor, o poveste care explorează dimensiunea noastră ezoterică. Romanul lui Liviu Rebreanu, în adaptarea scenică a lui Alexander Hausvater, recreează mitul fiinţei originare prin ochii unui bărbat care, în răstimpul unei singure secunde, traversează şapte vieţi, în şapte epoci diferite. Dacă este adevărat că esenţa cunoaşterii este iubirea, atunci călătoria bărbatului aflat în căutarea femeii care să-l întregească reprezintă – dincolo de şirul reîncarnărilor succesive – un parcurs inițiatic.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta

Anunt Platina KS Language Centre

KS Language Centre din Giroc - tel. 0753.801.328 - prof. dr. Karina Schwarz - organizeaza cursuri de limba engleza, germana si romana pentru adulti si copii in Timisoara