Timisoara

Anunt Diamant Claudia Nastacă

Claudia Nastacă - organizator de cursuri din Timisoara pentru copii, ateliere pentru copii

Află secretul celor mai mari afaceri din mediul online

Află secretul celor mai mari afaceri din mediul online

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1209

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Lumea afacerilor este una mereu dinamică și într-o continuă transformare. Din acest motiv, adaptarea la noile tehnologii și înțelegerea nevoilor pe care le au clienții anului 2017 face diferența între un business de succes și unul ce dă greș.

Trăim într-o perioadă în care internetul are acoperire la nivel mondial, iar mediul online a cunoscut o creștere spectaculoasă. Pentru a descoperi și înțelege secretul celor mai mari afaceri din această zonă, specialiștii în online marketing E-Advertising ne-au împărtășit cu mare drag cunoștințele lor.

Care este marele secret?


Întrebat ce stă în spatele celor mai de succes afaceri din mediul online, Eugen Șotropa, CEO E-Advertising ne-a oferit următorul răspuns:
„A obține succesul este în același timp atât simplu, cât și complicat. Secretul este în cele din urmă felul unei afaceri de a se adapta cerințelor tehnologice și nevoilor pe care le prezintă clienții. Probabil vă întrebați cum pot face asta. Ei bine, aici intervine partea mai complicată pentru că sunt foarte mulți factori ce influențează vizibilitatea, vânzările și imaginea unei firme. În peste 6 ani de când activăm pe această piață am reușit să învățăm în permanență și să ne dezvoltăm un nume important la nivel național datorită rezultelor pe care le-au avut cei peste 700 de clienți ai noștri.”
Așadar, rezumând cele spune mai sus, succesul înseamnă o adaptare și o perfecționare continuă.

Cum se pot face acestea?


Procesul de adaptare din punct de vedere al cerințelor tehnice și de satisfacere a nevoilor pe care le au clienții poate fi unul destul de complex. Să vedem ce răspuns ne-a oferit Cătălin Șotropa, Manager Departament Content Writing:
Strategia unui business de succes trebuie să acorde un mare interes în comunicarea cât mai clară cu potențialii și actualii clienți, precum și prezentarea unor informații relevante și bine organizate. Felul în care este structurat site-ul joacă un rol important pentru vizitatori. Acesta trebuie să fie ușor de navigat și informațiile căutate să fie găsite cât se poate de rapid.”
De cele mai multe ori, vizitatorii parăsesc pagina unui site dacă aceasta are o viteză de încărcare foarte mică. Din acest motiv, pagespeed-ul joacă un rol foarte important. Acesta poate fi analizat folosind instrumentul de >

Optimizarea site-urilor


Este foarte important de știut faptul că echipa de la E-Advertising are capacitatea de a optimiza un site astfel încât acesta să aibă un număr cât mai mare de vizitatori, convertiți în cele din urmă în clienți. Pentru a înțelege mai exact de ce este importantă optimizarea vom discuta cu Daniel Șuiu, Manager Departament SEO.

„SEO sau Optimizarea pentru motoarele de căutare joacă un rol deosebit în vizibilitatea unei afaceri. Cel mai bun exemplu este faptul că majoritatea persoanelor care caută ceva anume se vor opri la rezultatele afișate pe prima pagină. Din acest motiv, prezența în rândul acestora este de bun augur.

Cum se poate face acest lucru? Ei bine, procesul de SEO este unul complex și de durată, rezultatele nu sunt vizibile peste noapte dar sunt sigure și au efect de pe termen lung. În cadrul unei optimizări atât On-Page, cât și Off-Page se urmăresc diverși factori, peste 200 mai corect spus. Pentru cei care își doresc să afle mai multe despre aceștia și în general despre importanța procesului de optimizare recomand prima carte scrisă de autori români dedicată SEO și intitulată „Domină topul motoarelor de căutare”. De asemenea, echipa noastră vine în ajutorul fiecărui proprietar de website, fie de prezentare, fie magazin online, oferind un audit SEO gratuit.”

Așadar, a afla secretul unei afaceri online nu se traduce prin succes direct. Pentru cei care își doresc să obțină rezultate foarte bune și să investească în optimizarea site-ului, pentru a cunoaște o rată de conversie foarte bună, experții de la E-Advertising reprezintă soluția ideală. Mai multe detalii se pot afla folosind următoarele date de contact:

E-Advertising
Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, Suceava
Orar: Luni – Vineri, între orele 08:00 – 17:00
Telefon: 0732941354
E-mail: office @ e-advertising.co

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Euroinstal - Calea Aradului

Euroinstal Timisoara - boilere, centrale termice, sisteme de incalzire
https://euro-instal.ro