Timisoara

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Aflati despre beneficiile pe care un produs biofungicid le aduce fiecarei gradini

Aflati despre beneficiile pe care un produs biofungicid le aduce fiecarei gradini

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
674

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Agricultorii incep sa se adapteze din ce in ce mai bine schimbarilor de tehnologie si activitate profesionala. Utilizarea unui biofungicid constituie un astfel de exemplu de instrument/produs intalnit pe piata agricola in ziua de azi datorita beneficiilor sale. Nu este vorba neaparat de urmarirea unui trend, ci mai degraba la adoptarea celor mai noi tehnologii si elemente care faciliteaza munca agricola si in special ajuta la obtinerea de recolte mai bogate.

Ce este un biofungicid?


Cuvantul biofungicid poate avea mai multe intelesuri, insa de cele mai multe ori se refera la o substanta folosita in agricultura, bazata pe un microorganism. Acesta este utilizat pentru intampinarea si tratarea bolilor de care pot suferi plantele. Avand ca ingredient activ un element organic, biofungicidul este o substanta tot mai cautata in contextul zilelor noastre. Organismele folosite in biofungicide se gasesc deja pe anumite plante si soluri, deci sunt in intregime organice si nu prezinta niciun fel de risc cand sunt folosite ca tratament.

Utilizarea biofungicidelor este considerata o practica moderna in agricultura. Prevenirea si tratarea bolilor plantelor poate acum fi facuta cu substante naturale care nu prezinta riscuri pentru sanatate. Numite si fungicide naturale, biofungicidele se folosesc pentru preventia, controlarea si tratamentul bolilor si a unor infectii fungice cu care se pot confrunta plantele. Desi acestea s-au bucurat de o crestere in popularitate relativ recenta, biofungicidele sunt folosite de unii agricultori inca de zeci de ani. In plus, pe zi ce trece cercetatorii descopera din ce in ce mai multe bacterii si fungi care pot fi folosite, respectiv folositi la crearea unor substante de tratament foarte eficiente, iar asta va face din biofungicide substante din ce in ce mai cautate.

Cum actioneaza un biofungicid?


Specialistii in intretinerea plantelor ne invata ca principiile de functionare ale biofungidelor pot fi rezumate prin 4 categorii ce reprezinta modurile diferite de actiune:

Competitia directa cu boala - acest biofungicid consuma mancarea pe care boala/bacteriile plantei o consuma sau ii ocupa spatiul; in cele din urma bacteriile daunatoare mor;

Antibioza - biofungicidul creeaza substante chimice care afecteaza dezvoltarea organismului parazitar si il omoara;

Cresterea rezistentei - biofungicidul care functioneaza pe acest principiu produce un antibiotic natural care previne boala cu care se poate confrunta planta;

Parazitarea bolii - in acest caz, fungicidul se hraneste propriu-zis cu organismul daunator sau il paraziteaza la randul sau pana cand acesta moare;

Pentru clarificarea utilitatii acestor biofungicide, va prezentam principalele lor avantaje:

  • Atat oamenii, cat si animelele vor in in deplina siguranta. Biofungicidele comercializate pe piata actioneaza doar asupra bolilor plantelor si nu asupra altor organisme.
  • Nu afecteaza mediul: biofungicidele au un impact foarte mic asupra mediului inconjurator. Datorita corespondentei intre diferite biofungicide si diverse boli, impactul celor dintai este unul precis si care nu afecteaza alte organisme. Biofungicidele sunt bacterii si fungi in sinea lor, deci nu produc nimic artificial. Din acest motiv, biofungicidele capata teren in fata fungicizilor artificiali.
  • Nu afecteaza actiunea altor substante. Biofungicidele pot fi folosite impreuna cu alte substante de tratament sau ingrasamant, fie ele naturale sau artificiale, si nu le afecteaza in vreun fel eficienta.

Cum se poate comanda un biofungicid eficient?


Daca v-ati convins de beneficiile pe care un biofungicid le aduce in lupta cu bolile, magazinul Pesticide-az.ro este locul ideal pentru procurarea acestor produse. Comenzile se pot face atat online, cat si telefonic, iar dumneavoastra va bucurati de asistenta specializata la fiecare solicitare. Investiti inteligent, investiti intr-o agricultura sanatoasa!

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning Timisoara - curatenie industriala in Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea, Arad - alpinism utilitar, vanzare produse curatenie, curatenie pentru birouri, curatenie pentru hale, curateniedupa constructori, spalat mocheta cu monodisc
https://pfscleaning.ro