Timisoara

Alegerea de uși de garaj de calitate - o investiție durabilă

Alegerea de uși de garaj de calitate - o investiție durabilă

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
189

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pentru orice casă sau vilă dotată cu un spațiu de tip garaj, ideal este să fie aleasă o ușă de garaj de calitate superioară. Se poate opta pentru uși de garaj electrice cu telecomandă, uși de garaj manuale, secționale și de tip rulou. O investiție de acest gen, dacă sunt alese uși de garaj de calitate superioară, poate fi extrem de rentabilă în timp. Durabilitatea unor astfel de uși este de până la 25.000 de cicluri de funcționare (ca valoare menționată de producător, căci durata reală poate fi mult mai mare), până la 20 de ani. Se poate spune că ușa de garaj va dura cel puțin până la o viitoare renovare generală a locuinței, schimbarea fiind oportună la un moment dat mai degrabă dacă se dorește schimbarea stilului de design, alegerea unei estetici diferite.

Pentru promotii la usi de garaj in Timisoara, Paticlic poate fi o alegere inspirată pentru uși de garaj de tip rulou și uși de garaj secționale. "Satisfacem nevoile clienților care caută cea mai bună calitate la uși de garaj, gamă variată de modele, design personalizat și oferte de preț rezonabile. Ușile de garaj se pot realiza și la comandă, în orice dimeniune, și accesoriza în funcție de preferințe", spun reprezentanții companiei specializate în uși de garaj.

Pentru mediul rezidențial, cele mai alese sunt modelele de uși de garaj secționale, care permit utilizarea eficientă a spațiului din fața și din interiorul garajului. Manuale sau automate (electrice) cu telecomandă, dotate eventual cu uși pietonale sau ferestre, ușile de garaj sunt extrem de practice.

De ce este importantă alegerea unor uși de garaj premium? Acestea arată bine, pot fi chiar personalizate exact pe spațiul necesar și prevăzute cu finisaje care să se potrivească perfect cu estetica generală a casei / vilei. Alegi ușa de garaj după model, textură și culoare. Și mai important este că ușile de garaj premium sunt proiectate și fabricate astfel încât să reziste atât la condițiile de mediu, cât și la utilizarea frecventă. În cazul ușilor de garaj rezidențiale secționale Optima din oferta Paticlic, garanția este de 25.000 de cicluri de funcționare, adică o medie de 20 de ani. În funcție de utilizator, ușile de garaj pot avea o durată de viață mult mai mare. Modelele de uși de garaj secționale Vogue, vârf de gamă, se pot realiza pe orice dimensiune, dar pot fi chiar personalizate cu inserții din inox.

Pe patidoors.ro pot fi găsite detalii tehnice complete despre ușile de garaj, caracteristici, variante, culori, texturi, detalii despre izolarea termică a ușilor de garaj cu spumă poliuretanică de înaltă densitate. Accesorii uși garaj se pot alege de asemenea pentru sporirea măsurilor de securitate și de confort în utilizare în general. De exemplu, ușile de garaj acționate electric ar putea avea instalată o yală de deblocare a motorului pe fața ușii. O astfel de alegere este foarte practică dacă există o întrerupere a energiei electrice, ușa fiind astfel acționată manual.

Cei de la Paticlic pot oferi și consultanță, pentru ca fiecare client să opteze pentru ușa de garaj care i se potrivește cel mai bine. Având toate datele necesare, alegerea va fi cu siguranță una foarte bună. Oricum, în oferta companiei, inclusiv pentru ușile de garaj foarte ieftine, nu se face niciodată compromis la calitate, toate ușile de garaj fiind alegeri inspirate.