Timisoara

Anunt Diamant Timisoreni.ro - publicitate online

Oferim publicitatea online prin intermediul site-urilor: timisoreni.ro, ​bucuresteni.ro, ​aradeni.ro, ​roportal.ro, ​clujeni.com, ​ghid-constructii.ro etc, medicina-umana.ro si constanteni.ro suport clientului pentru o promovare de calitatea in mediul online.
https://www.timisoreni.ro/site/publicitate/

Am scos capul in lumea buna

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 1 deceniu si 9 luni
Apartine de
Directia Judeteana pentru Sport si Tineret TIMIS (D.J.S.T.)
Vizualizari
1024

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Timisoara a devenit un punct de reper important pe harta gimnasticii aerobice, dupa ce a gazduit la sfarsiul saptamanii trecute, pentru al doilea an consecutiv, o etapa de Cupa Mondiala. Pe podiumul amenajat la Sala "Constantin Jude" au pasit peste 300 de sportivi din 16 tari europene si asiatice. Asa cum era de asteptat, reprezentantii nostri au obtinut cele mai multe medalii, demonstrandu-si inca o data suprematia la nivel mondial. Romanian Open Cup a fost o verificare utila inaintea Campionatelor Europene programate luna viitoare la Liberec.
Patru din totalul de cinci finale disputate in cadrul competitiei de la Timisoara sub egida FIG World Series au fost castigate de gimnastii romani. Cristina Nedelcu a dominat intrecerea individuala feminina, totalizand in finala 20,750 puncte, cu jumatate de punct mai mult decat a obtinut sportiva spaniola Sara Moreno. Reprezentanta noastra a mai urcat o data pe cea mai inalta treapta a podiumului in proba de perechi mixte, unde l-a avut ca partener pe Valentin Mavrodineanu. Cu cele 20,800 puncte acumulate, cei doi i-au devansat pe Cristina Antonescu si Mircea Brinzea (20,150), in vreme ce medaliile de bronz au repenit vietnamezilor Dong Vu Ba si Thi Thuha Tran (20,150).
In proba de trio, victoria a revenit romanilor Mircea Brinzea, Valentin Mavrodineanu si Mircea Zamfir (cu 21,550 puncte). Acestia aveau sa se impuna ulterior si in finala de grup, alaturi de colegii lor Ferdinand Raileanu, Florin Nebunu si Petru Porime (20,900 puncte). Pe locul doi, la o distanta de numai 0,314 puncte, s-a clasat sextetul feminin format din Cristina Nedelcu, Oana Constantin, Cristina Antonescu, Laura Cristache, Nadina Hotca si Anca Surdu.
Singura proba in care sportivii romani au ratat medalia de aur a fost cea individuala masculin, unde s-a impus spaniolul Ivan Parejo, cu un total de 21,300 puncte. Mircea Zamfir (21,150) a terminat al doilea, in vreme ce francezul Morgan Jacquemin (20,800) s-a clasat pe pozitia a treia.
Desi Romania este forta numarul unu in gimnastica aerobica, avand in palmares nu mai putin de 77 medalii mondiale si europene, dintre care 35 de aur, tara noastra nu dispune deocamdata de o infrastructura la fel de solida. Pentru a putea gazdui in conditii optime competitia de la Timisoara, Federatia Romana de Gimnastica a imprumutat podiumul de la vecinii bulgari. Maria Fumea, antrenoarea coordonatoare a loturilor nationalei, a facut adevarate minuni, in conditiile in care aria de selectie este extrem de redusa. Doar 12 cluburi de profil activeaza in tara noastra, fata de cele 300 cate se regasesc in Franta sau 120 din Italia.
Fosta mare campioana de gimnastica artistica Simona Amanar, actualmente vice-presedinte al forului roman de specialitate, a sprijinit neconditionat organizarea la Timisoara a acestei competitii de elita, avand desigur sustinerea autoritatilor locale. "Am reusit sa aducem la acest turneu mai multi campioni mondiali ceea ce a ridicat foarte mult nivelul competitiei", a remarcat distinsa doamna. Galerie foto:

Anunt Diamant Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat

Alexandru Mușătoiu Cabinet de Avocat Timișoara - Alexandru Mușătoiu este membru al Baroului Timiș. Cabinetul de avocat a fost fondat în anul 2006, poziționându-se în segmentul cu cei mai buni și serioși avocați din Timișoara.
https://musatoiu.com