Timisoara

Anvelopele off road potrivite fiecărui anotimp

Anvelopele off road potrivite fiecărui anotimp

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
420

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Pasionații de off road, alături de un pachet întreg de adrenalină pornesc întotdeauna către cele mai grele trasee posibile, aventurându-se de fiecare dată către noi aventuri fără a ști ce obstacol îi așteaptă. Niciodată nu își pun problema că vor da peste un traseu plin de noroi, gropi sau multe alte obstacole care sunt foarte greu de depășit, având încredere în mașina și anvelopele pe care le folosesc.

Mașina nu este singurul element forte pentru aventurile off road, cauciucuri off road reprezentând o mare parte din tot ceea ce înseamnă parcurgerea fiecărui obstacol și oferirea maximă de performanță indiferent de traseu. Terenuri pline de noroi, apă, terenuri abrupte sau zone de pădure îi așteaptă de fiecare dată pe pasionații de off road să încerce noi aventuri, dar înainte de toate pentru a fi siguri că vor ajunge cu bine la destinație au nevoie și de un set de anvelope pe măsura capacității mașinii.

Alegerea anvelopelor se încadrează în categoria lucrurilor care pot fi cu adevărat complicate, de la greutatea mașinii și până la suprafața pe care va urma să ruleze, sunt o mulțime de factori care determină alegerea anvelopelor off road. Profesioniștii recomandă AutoLucas pentru cele mai bune servicii de pe piață, având întotdeauna cauciucuri off road de foarte bună calitate, provenite doar de la producători cunoscuți la nivel mondial. Tavita de portbagaj este de asemenea un alt element foarte apreciat de clienții AutoLucas.

În funcție de traseul pe care urmează să se aventureze, practicantul de offroad trebuie să aibă cel puțîn o mașină 4x4 care să fie echipată cu anvelope cu profil potrivit. Pe traseu pot apărea o mulțime de de impedimente cum ar fi: gheața, noroiul, terenul abrupt, nisipul sau zăpada. Anvelopele sunt alese în funcție de anumiți indici de performanță. În general, sunt marcate cu M+S (mud and snow), factor care din start le indică cumpărătorilor că anvelopa este capabilă să se deplaseze pe orice tip de carosabil.

Totodată este important să se ia în considerare temperatura la care rezistă, indicii de rezistență, capacitatea de rulare, consumul de carburant și multe astfel de elemente esențiale, pe are uni le consideră banale dar în realitate reprezintă foarte mult pentru fiecare mașină în parte. Specialiștii din cadrul AutoLucas sunt întotdeauna pregătiți să le ofere clienților cele mai bune anvelope off road de pe piață, anii de experiență certificând cunoștințele lor.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369