Timisoara

Apartament de lux, spatiu generos, in zona Central-Favorit

Detalii apartament

Telefon
0724347046;0724347046
Pret
198.000 EUR
Categorie
Anunturi apartamente
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Apartine de
Hitch & Mosher
Vizualizari
4255

Voteaza & Distribuie

Prezentare apartament

DescriereDe vanzare, apartament cu 4(patru) camere, tipologia decomandat, cu o suprafata utila de 132 mp, situat in Timisoara, zona Central-Favorit, judetul timis, avand urmatoarea structura:

- antreu generos( 20mp)

- living cu acces la terasa (9,61 mp)

- bucatarie

- 3(trei) dormitoare

- 2(doua) bai

- spatiu depozitare

- terasa cu acces din dormitorul matrimonial

Imobilul este o locatie selecta, constructie 2016, oferind locuinte la standarde si confort ridicat, conforme dorintelor dumneavoastra. Gândit pentru omul activ, căruia îi asigură acces rapid la toate facilităţile vieţii moderne, ansamblul rezidential de apartamente este promisiunea unui stil de viaţă liniştit şi confortabil, dar mai ales plin de culoare.

Spatiul de locuit este dotat cu instalatie termica legata la o centrala pe gaz in condensatie care impreuna cu solutia constructiva foarte izolanta termic asigura un cost de intretinere lunar foarte mic. Pardoseliele sunt placate cu parchet dubluvstratificat produs de firma Bauwerk din Elvetia. Placarile ceramic sunt facute cu ceramic Italgraniti produsa in Italia.

Usile interioare sunt realizate din lemn stratificat . Tamplaria exterioara este realizata din lemn triplustratificat profil 78 mm cu sticla tripla cu un coefficient de transfer termic de 0,9 W/mpK. Ferestrele sunt echipate cu plase tantari mobile tip rulou si obloane cu lamele mobile din lemn. Baile sunt dotate cu obiecte sanitare, mobilier si dipun de incalzire in pardoseala.

Imobilul dispune de lift iar fiecare apartament are un loc de parcare inclus in CF.

Apartamentul se va preda la cheie, termenul de finalizare fiind August 2016.

Pretul de vanzare este de 198.000 Euro, negociabil.

ViciiNu sunt.

FinisajeStare interior (Renovat), Ferestre cu geam termopan (Lemn), Rulouri/Obloane (Lemn), Usa intrare (Lemn), Izolatii termice (Interior, Exterior), Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Lemn), Pereti (Vopsea lavabila, Faianta)

DotăriAlte spatii utile (Terasa, Debara), Contorizare (Contor gaz, Apometre), Nemobilat, Dotari imobilVideointerfon, Acoperis, Curte, Lift

UtilitiesUtilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Acces internet (Cablu, Wireless)

ServiciiServicii imobil (Administrare)

Destinațierezidential

Filtre apartament

Tip anunt: Vanzare
Pret: >100.000 Euro