Timisoara

Aplicația de management al programărilor de care fiecare profesionist de beauty trebuie să afle

Aplicația de management al programărilor de care fiecare profesionist de beauty trebuie să afle

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
91

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Evoluția Internetului și implicit, lumea vitezei, a facilitat în ultimii ani modalitatea de desfășurare a activităților zilnice. De la căutarea oricăror informații și găsirea răspunsurilor exacte, până la cumpărăturile ce pot fi comandate online. Domeniul înfrumusețării nu a rămas în urmă, adaptându-se în mod constant la noile schimbări.

Profesioniștii din domeniul beauty s-au confruntat constant cu probleme precum neseriozitatea clienților care fie anulau programările în ultimul moment, fie nu se prezentau la programare. Pentru cei care activează în acest domeniul, un astfel de comportament din partea clienților înseamnă timp și bani pierduți. Din comportamentul neplăcut al acestora face parte și apelul sau mesajul din afara programului prin care i se cere profesionistului o programare. Acest aspect se întâmplă din cauza faptului că profesionistul de beauty este nevoit să își managerieze singur programările. Astfel, nu de puține ori acesta trebuie să preia apeluri în timpul altei programări și chiar în timpul său liber. Există însă și momente în care profesionistul nu poate răspunde în timp util la telefon ceea ce va însemna o programare pierdută.

Aplicațiile de management al programărilor au fost create întocmai pentru a veni în sprijinul tuturor celor care activează în domeniul beauty. MERO este prima aplicație de acest timp din România, ce s-a lansat pe piață în anul 2017, iar în prezent deține o frumoasă comunitate de 1.200 de profesioniști de beauty din toată țara.

  • Gestionarea eficientă a programărilor

În cadrul aplicației vei seta care este programul tău de lucru, zilele și orele disponibile, pentru ca cei interesați să-l poată vizualiza pe profilul tău personal de MERO. Programul va fi actualizat în timp real, astfel încât atunci când un utilizator își face o programare pentru serviciile tale, respectivul interval orar să nu mai fie disponibil și pentru altă programare. Tu poți vizualiza aceste detalii, simplu și ușor, pe aplicație de pe orice dispozitiv și să te pregătești corespunzător pentru viitoarele programări.

  • Programări online oricând 24/ 7

Aplicația permite utilizatorilor să facă programări la orice oră, dat fiind faptul că totul se întămplă online, fără a lua contact direct cu profesionistul. În acest fel tu nu va mai trebui să preiei apeluri în momente nepotrivite, ci chiar ai oportunitatea de a avea mai multe programări.

  • Clienții vor primi mesaje de reamintire a rezervării

Pentru a evita anulările din ultimul moment, precum și neprezentările, clienții vor primi un mesaj pe telefon și notificare prin intermediul aplicației, prin care li se reamintesc detaliile programării.

Înscire-te și tu în comunitate profesioniștilor de pe MERO și pregătește-te să evoluezi constant!