Timisoara

Anunt Gold Playstation 4

Vand Playstation 4 + 1 joc pe disc Rainbow six Siege si 10 jocuri full pe hardul consolei. Jocul Steep s-a vandut separat. Consola nu este modata. Are ultimul soft instalat. Se ofera proba la mine acasa! Nu sunt interesat de schimburi. Pret 900 lei negociabil.

Arta bijuteriilor pe cale de disparitie

Arta bijuteriilor pe cale de disparitie

Detalii anunt

Telefon
0721331744
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 luni
Apartine de
Casa de Bijuterii Noblesse
Vizualizari
1921

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Arta bijuteriilor pe cale de disparitie

La fel ca si ceasornicari, palarieri, pantofari, umbrelari si multi alti, arta bijuteriilor traditionale si executia manuala este pe cale de disparitie.

Odata cu globalizarea, importurile din tari exotice precum si industrializarea acestui domeniu duce la disparitia adevaratilor meseriasi. Sa nu uitam ca o bijuterie este o opera de arta care in cele mai multe cazuri reprezinta titularul iar arta nu se poate industrializata.

Pregatirea generatiilor viitoare de bijutieri prin formarea de scoli cu specific si formarea de ucenici este de asemenea o mare problema. Recomandam tuturor originalitatea, unicitatea si bunul gust.

Casa de Bijuterii Noblesse
Timisoara, Strada Capitan Damsescu, nr. 40

Filtre anunt

Produse: Bijuterii

Anunt Diamant Cadouri handmade in Timisoara

Daca esti interesat sa oferi un cadou handmade noi venim in ajutorul tau. Cu o experiemnta de peste 10 ani in conceperea cadourilor handmade personalizate putem oferi plusul de unicat daca ne spui exact ce-ti doresti. Ne focusam pe tipul de cadou ideal pentru persoana care il va primi prin tema, culoare, dimensiune si utilitate.